I GOT GUNS FOR THE SNITCHES AND ROSES FOR THE BITCHES

Har nyss kommit hem från skolan där dom bjöd på nationella i Engelska, vilket sög. Sedan hade jag skapande verksamhet då jag fortsatte jobba på min målning, åt med Emilio the jedi pimp och sen fick vi sluta. Nu är jag hemma en snabb runda (klockan slog precis 13.37) och jag ska tillbaka till skolan. Mel ska gå på ett möte och sedan ska vi ner till stan en runda.

Tänkte köpa mig en ny stalker t-shirt, blir antagligen Misfits eller Guns and Roses. Dom svarta engelsk-talande snubbarna i butiken jag tänkte köpa stalkertröjan i, är bara för söta haha. Rätt läskiga dock. Vi var där igår också och kikade lite, haha tyvärr så skämde jag ut mig. Skulle impa med mina engelska-skills och prata tillbaka när han snackade, men istället säger jag helt fel och ni kan tro att jag blir mobbad av Melinda för det hela tiden, haha. Till och med när jag sitter ensam och tänker på det så kan jag inte sluta dra upp mungiporna och bjuda mig själv på ett skratt.

Nu är det iallafall dags att bege sig till Dalhem Centrum för att ta bussen. Hade jag haft någonting jag kunnat spela musik i hade jag i dag gått till bussen med Martin Stenmarck i ögonen. Var helt fast vid hans musik för några år sedan, såg och träffade honom när han spelade i Helsingborg 3 gånger, och nu när jag lyssnar igenom hans musik igen så är jag återigen fast. HEHE

Han ser ju inte dålig ut iheller precis ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu är du konfrenterad

2010-05-04 @ 16:02:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0