PELA REKOR

Igår när vi vaknade drog vi ner till stranden så att vi var där vid halv 11, låg och stekte i 6 timmar med Eleonor, Erika, Angelica och Felicia. Haha jag ser ut som en räka nu!! Var hemma vid 5 tiden, tog en tupplur samt en dusch och sen mötte jag Mel en liten stund för att sedan gå till Eleonors koloni. Jag, Eleonor, Angelica och Eleonors mamma Eva-Lotta satt och spelade ett jätteroligt musikspel, hoho. Det var så nya frågor att frågan ''Vad heter bandet som John Engelbert och Oskar ''Ossi'' Bonde startade?'' kom. Aaah Johnossi såklart sa jag då, och jag och Eva-Lotta vann omgången!

Efter lite mys med musik och fanta så gick jag och Angelica hem till henne och sov! Idag tänkte vi göra det Emilio vanligtvis är bäst på: Chilla. Böcker måste lämnas tillbaka till stadsbibblan och jag tänkte klassa ut Angelica på Sing Star. Hoho. Bilder kommer väl så småningom också...

Precis vaknat. Nu bär det av mot playan

img_0351 (MMS)

Precis vaknat. Nu bär det av mot playan


SMS-inlägg

img_0349 (MMS)


NEVER SAY NEVER

Igår efter att vi kommit hem från Gisela så lagade vi tacos, satt mycket fint. Fram tills attt Martin, Billy och Angelica plingade på dörren så satt jag med Citron+Socker i huvudet (provade detta). Vi gick bort till Kojak en stund och satte oss, träffade lite folk och satt och snackade, sen gick jag och Ang hem till mig och kollade Starstruck och somnade tidigt i morse.

I nuläget är Angelica och min lillebror ute med Angelicas systers hund, så jag passar på att uppdatera samtidigt som jag kollar fotbolls-VM.
Blev ingen strand i dag, didn't örk. Så vi har legat i trädgården och solat istället med vars en glass i handen. När min lillebror kom hem så satte vi igång vattenspridaren och sprang lite genom den. Nu är vi fit for fight och ska äta Lax med nypotatis! Senare ska vi bege oss hem till Sanna i stan. Antagligen blir det att vi sätter oss på Tropical Beach eller Gröningen och rökar vattenpipa, gotte. Sen ska vi hem till Sanna och ha sleepover och när Sanna och hennes kompisar åker till stranden i morgon bitti tänkte jag och Angelica gå ner till Fria bad, är bara gångsavstånd så det är ju skönt!


Äter frukost i solen med Angelica! Snart s...

img_0347 (MMS)

Äter frukost i solen med Angelica! Snart ska vi till stranden med Sarah Nielsen och vovvarna :)


Hos Gisela i Eket med mamma och Oliver. Vi...

img_0345 (MMS)

Hos Gisela i Eket med mamma och Oliver. Vi badar i poolen och bättrar på brännan, glassigt


MIDSOMMAR

Jävla mög blogg, går ju inte att ladda upp bilderna!!!!! Ni får kolla på bilderna här istället

LOVE IS ON FIRE

Bjuder på värdlens sötaste bild...Ska nog gå hem från Evelina nu innan hon dödar mig, hehe. Bilder från igår kommer senare, hehee

THE WAY YOU MAKE ME FEEL

Glömde att tillägga att idag var det exakt ett år sedan jag ringde till Frida och grät för att Michael hade gått bort, haha. Och ''bevisen'' som finns för att han fortfarande lever tror jag självklart på. Det är klockrena bevis och det skulle inte förvåna mig alls, för även om MJ var en underbar människa vet ju alla att han inte hade alla hästar hemma. Eller HAR inte.


TOLD YOU FROM THE START, BABY FROM THE START

Angelica sov här i natt efter att vi suttit på min systers rum, tillsammans med min syster och kollat Remember me. Var därför lite trött i morse så jag bestämde mig för en sovmorgon fast än ligan drog iväg. Nu sitter jag med handduks-turban och ska börja göra mig i ordning och promenera bort till Pålsjö.

CALLETH YOU, COMETH I

I skrivande stund sitter jag och lyssnar på Robyns nya platta!
Ska vika klart mina kläder strax som ligger lite här och där på golvet, hoho.

I morgon är det Midsommar, vilket kommer firas i Pålsjö med Familjen Sjöstrand, Familjen Keidser/Jensen, Familjen Ekblad och säkert massa andra, hehe precis som förra året. Sen vet jag inte vad som händer, kanske fortsätter kvällen i Billesholm eller så hamnar jag någon annan stans. Förhoppningsvis blir det skoj, hihi.
Hittade inte mappen på datorn så jag tog 3 bilder från FB istället, från förra midsommaren.



Ligger på en brasse-stol i trädgården och ...

img_0301 (MMS)

Ligger på en brasse-stol i trädgården och glassar


FOREVER YOUNG

Ända sedan Twilight kom ut har det varit ett evigt tjat om den jävla Robert Pattinson. Jag är definitivt inget stort fan av the Twilight-saga och har inte fattat dealen med Robert?? Orealistiska filmer i all form (Twilight, Harry Potter, Sagan om ringen) är ingenting för mig egentligen så därför har jag smyg-hatat Rob. Varför vill man ställa upp att spela vampyr, och hur kan de flesta tonårstjejer tycka han är sexig när han spelar en vampyr?
FÖRSTÅR INTE...
...MEN...
...NU...
förstår jag dealen med Robert Pattinson!! OMG säger jag bara, haha. Vilken jävel.
Kollade nyss på Remember me och dog inombords, fyfan vilken bra film och fyfan vilken skådespelarinsats den här killen gör i filmen. Ni som inte har sett den, SE DEN! Jag hade ingen aning om vad den skulle handla om, inte hur den skulle sluta, så jag hade inte några förhoppningar. Men i efterhand så gör det ingenting, för jag hade inte blivit besviken i vilket fall som helst.

FRÅN OCH MED DU

Har varit asdålig att ha med kameran/inte fotografera
när kameran är med heller. Därför har det blivit som
det blivit med uppdateringen.
Men här är iallafall 3 bilder från när vi var hos Anna Jönsson :)
På bilderna har vi Kajsa, Lina, Folk som spelar kort samt Caroline!

IN FULL REGALIA

Nu taggar jag Tivolirock!!
Tre bra låtar som förhoppningsvis kommer spelas av 3 helt underbara band:

Spotted at New Yorker in Malmö with Me Go ...

img_0290 (MMS)

Spotted at New Yorker in Malmö with Me Go GaGa clothes. I want to buy them all..XOXO gossip girl


Sitter på Mezo och äter ceasarsallad och d...

img_0270 (MMS)

Sitter på Mezo och äter ceasarsallad och dricker smoothie. Känns som om hela Helsingborg är samlade här i idag


I GOT 99 PROBLEMS

Igår: Var på fest hos Timo och Wide, träffade många nya roliga ansikten. Dansade gjorde vi också massor.
Idag: Kom hem klockan 7 imorse, Angelica kom vid halv tre och vi lagade tacos. Sen var det dags för bröllop och jag och mamma satt och grät, haha. Nu kollar jag Mysteriet på Greveholm och kommer strax somna igen...

WAKA WAKA EH EH

Nyss hemkommen från Maxi. Har köpt allting inför imorgon, hehe. Angelica är hitbjuden för att se på Bröllopet och äta tacos! Igår tog jag det bara lugnt (som vanligt) och gick ut och träffade Melinda i Kojak en stund. Sen träffade vi Eric och Anton hoho.

Förrutom att vara på maxi idag, så har jag städat vårt ''lilla rum''. Mitt bland alla rummen så har vi ett litet rum där mamma lägger tvätt plus slänger in allt skräp (det är nu jag skämmer ut dig mamma!) haha så jag vek all tvätt där i dag samt rymde undan lite. Som tack beställde mamma en jacka till mig, Khaki-färgad (militär-grön typ) hehe snyggt.
Nu är Mats gamla föräldrar här+Chico för att äta mat. Vädret är underbart och vi håller på att grilla goda saker.
Ingen aning om vad som händer ikväll men kvällen är ung :D

Här är det enda fotot som går att ladda upp från min systers student, blir fel vid sidhämtningen varje gång jag ska ladda upp dom andra. Synd :((



AND THE SOUL, AFRAID OF DYING, THAT NEVER LEARNS TO LIVE

Nu ska jag ut på lite äventyr, men sålänge så kan jag bara säga att jag kommer DÖ om jag missar det kungliga bröllopet på lördag. Jag missade Englas begravning och halvdog, men nu kommer jag gå i ide på riktigt!

Det finns ju till och med ett märke som heter ''Det kungliga bröllopet'' där dom sålt Choklad, Cider och massor med annat för att sponsra bröllopet, och jag har fan inte köpt upp halva fabriken för ingenting :( Nu vill jag se bröllop!

VECKANS BABE

Sveriges nya superhunk

Sitter och kollar mysteriet på greveholm m...

img_0224 (MMS)

Sitter och kollar mysteriet på greveholm med min syster och bror, orkade inte uppdatera i går men jag + familjen var bara ute och åt på restaurang, senare på kvällen umgicks jag med Josefine. Var nere i stan en runda sen träffade vi Danne och möttes av alla 9or på dalhemsskolan som hade haft bal! Idag har jag bara slappat och kollat på prinsessan och grodan, bra film hehe


SMUKKE

Spontant som fasen=Jag och Melinda drog till Bakken.
Vi har haft en kickass dag, allting har varit superduper perfekt!!!!

Nu ska jag sova och klockan sju ska jag upp för att gå på dalhemsskolans avslutning, jo tjena

LOVE THE WAY YOU LIE


I WANNA ROCK AND ROLL ALL NIGHT, AND PARTY EVERYDAY

I Måndags var det exakt ett år sedan jag och Frida var och såg Gavin DeGraw i Lund.
Idag är det Kiss i Malmö och det känns som de flesta är där, alla förrutom jag. Dör lite. En tyst minut för mig nu.


++++++++


Har varit på fest hos Anna Jönsson in the ...

img_0199 (MMS)

Har varit på fest hos Anna Jönsson in the middle of nowhere. Blev attakerad av en häst och nu är jag hos Sture. Inte för att hon var med hos Anna utanför att jag våldgästade henne påväg hem från bussen. Var sugen på att mysa i hennes rum med lite south park :) nu ska jag somna i Stures extra säng i VÄGGEN till Butterns fina cover av "what what in the butt"


KING OF THE DANCEHALL

Skolavslutning/Mys med Angelica,Sture,Paulina,Aleksandra och Almir+hans kusin hehe

GABBA GABBA HEY

Nu ska jag och Angelica avsluta dagen med passionsfrukt och en bra film :)

Evelina Sjöstrand says hi

img_0194 (MMS)

Evelina Sjöstrand says hi


Evelina Sjöstrand says hi

img_0194 (MMS)

Evelina Sjöstrand says hi


LA COSA MA BELLA

Just nu har vi studentfest för min syster, massor med roligt folk här.
Tänkte skriva ett inlägg nu när jag ändå var uppe på mitt rum och byter om, hehe.
Nu ska jag fortsätta socialisera mig, jag är stjärnan i gänget! hahah

Har precis grillat och ätit god kyckling, ...

img_0189 (MMS)

Har precis grillat och ätit god kyckling, nu ska vi tända vattenpipan. Det var så länge sen :( saknar de hehehe


CRUSH CRUSH CRUSH

Angelica ligger och sover i min säng. Tydligen så behöver hon energi till ikväll. Egentligen behöver jag det också så jag ska nog snart krypa ner brevid henne igen haha. I kväll ska vi hem till Paulinas grannes lägenhet och passa den. Så vi ska grilla, mysa, röka vattenpipa (oh gud, underbart) och mysa mer.

VEM VILL GÅ I ETTAN NU? INGEN INGEN

Ska till skolan nu och skilja mig från min klass :( buho. Eftersom att alla väljer olika inriktningar så kommer vi inte gå i samma klass mer :( Fast ett plus är väl att man går med Amanda HANZZZOON nästa år, knäpp brud det där.

Bilder sen vi hade ljud

Påväg hem..lite sent kanske men var tvunge...

img_0184 (MMS)

Påväg hem..lite sent kanske men var tvungen att kolla på southpark nu eftersom vi missade det klockan nio. Vi var ute en sväng innan och träffade Hanna o Jojjo, hoho. Nu ska jag hem och sova sött. Tack Sture för sakerna, puss love u


ARABIAN FLAG

Sitter hos Sture och FÄRGAR HÅRET

COME ON BABY TURN THE LIGHTS OFF

För någon vecka sedan var det säsongsavslutning för One Tree Hill säsong 7. Såklart så strulade min dator och ville inte ladda ner rätt avsnitt. Sen dess har jag inte orkat bry mig, men idag tog jag tummen ur röven och såg det.
Gud vad jag grät. Sen grät jag lite till. Och ännu mer. Störbölade gjorde jag när alla ställde sig upp för att Julian kom in i salongen. Sen tog tårarna slut och jag skrattade röven av mig. Sen blev Quinn och Clay skötna och tårarna kom tillbaka. Förhoppningsvis var det bara en såkallad ''Cliffhanger'' som Lena alltid snackade om på Mediekunskapen. Hur sjuk hade inte Marc Schwahn varit annars om han precis tar livet av Haleys mamma och nu hennes syster? Duh, så dum är han nog inte. Förhoppningsvis.

Nu sitter jag i allafall och lyssnar på Lady Gaga (vad annars?) och ska hoppa in i duschen. Sedan ska jag korsa Silvåkra och bosätta mig hemma hos Sture. Hon ska fixa mitt hår inför skolavslutningen i morgon, for what it's worth. Och sen fem över nio ska vi sitta bänkade i hennes säng för att kolla South Park. Oh gud, det är så himla roligt!! Haha. Dör lite varje gång jag ser på det.


Ett klipp från avsnittet. Världens finaste Brooke och Julian.


ALEJANDRO VIDEO PREMIERE


AND HE WAS LIKE OKEEEY

Där här är Pierre. Pierre har en dalmatin (som inte heter Pongo) och han är min granne.
Han är en riktig festprisse vilket resulterar att man för det mesta träffar Pierre på fester.
Att träffa Pierre på fester är absolut inget minus, eftersom han alltid är på bra humör och sprider glädje.

När vi hade Mats (min halvpappa) föräldrars hund (chihuahuan Chico) här i några månader såg han till att försvinna. Han rymde när altandörren stod öppen, och tillslut hade han hamnat utanför Pierres hus. Pierre såg till att fotografera hunden och sätta upp en bild på den utanför deras hus. Vilken hjälte va!?

Det är alltid kul att ha en granne i sin egna ålder som man kan åka buss hem med om det är sent och båda är i stan (eller på HIF), det är även kul att stå och kolla ut genom sitt fönster för att se honom passera, och snabbt som fan ta upp kameran och smygfotografera honom.

De flesta andra grannarna är födda på stenåldern (inget illa alltså, lugnt och skönt) vilket resulterar att de inte är lika coola som mig. Men Pierre är fan rätt cool och inte född på stenåldern. När jag städar (okej händer inte allt för ofta) och jag öppnar alla fönster och pumpar musik på högsta, så är det bara Pierre av alla grannar som går ut i sin trädgård för att höra vilken låt det är och sen skriva på msn att det är kul att jag lyssnar på just den låten samt artisten, haha.

Igår när jag kom sparkcyklandes hem från Sture, så mötte jag Pierre. Vi stod och snackade en liten stund om allt möjligt. Vi bestämde att vi skulle ta två konservburkar och sätta ett rep i mellan, för att kunna kommunicera med varandra genom detta. Precis så som dom gör på film. Enda minuset med det är väl att Pierre ska väcka mig genom repet varje dag innan han går till jobbet klockan 6, haha betch.

Haha jag har ingen aning om varför jag skrev allt detta, men Pierre är en bra vän och förtjänar ett eget inlägg i Annabenas blogg. Pierre Stark (han är inte stark, utan han heter bara det i efternamn), you just got Annabenad!

HE EAT MY HEART

Har nästan precis kommit innanför dörren (okej det var en halvtimme sedan) och nu ska jag bege mig ut igen.
Det är såhär att Angelica i princip bara vill äta kakor/bullar som min mamma har ätit, haha cp. Och eftersom alla kanelbullar mamma gjorde sist hon bakade var slut, så ville Angelica ha nya. När jag kom hem precis så hade mamma bakat kanelbullar, så vi kan kalla henne Angelicas bitch nu haha. Så därför ska jag hem till Angelicas syster nu med kanelbullar, och umgås med hon, Sture, Tanja och Zinga såklart. Typ fyrtioelfte gången Angelica ska färga håret idag på 2 veckor. Crazy.


Köpte en klänning idag som jag tänkte ha på mig på avslutningen samt min systers student. Kanske egentligen lite för ''söt'' för min stil, men den funkar väl hehe. Från HM's garden collection 199:-


YOUR LOVE

Melinda af Faltinish tvingar med mig till väla.
Så vi ska dit nu.
Har även gjort om min design. Casse skulle egentligen
göra den, men hon var asseg så jag tog saken i egna händer.
HEHE.
Så som jag ser ut på bilden, känner jag just nu.
Bajsnödig och en aning osugen på att åka till väla..... :)

Hemma hos sture

img_0174 (MMS)

Hemma hos sture


PURSUIT OF HAPPINESS

Ska hem till Sture nu (eller Grymf som hon egentligen skulle hetat) hahaha och kolla Southpark/Sex and the City, medan hon och Angelica pluggar. Ni får en bild på söte-Elin sålänge, från förra gången vi sågs, hehe träffar gullungen på fredag igen :D

Självklart är det inte hennes riktiga hår, haha. Det är Hannah Montana hår. Ska fixa ihop en video med alla klipp när hon dansar med peruken!


2NIGHT I'LL BE TAKING NO CALLS, CAUSE I'LL BE DANCING

Imorgon släpps videon for the best GaGa song ever made
Alejandro

Utkast: Juni 6, 2010

Bloggen vill inte ta emot bilder på Angelica, haha varje gång jag ska lägga upp en bild på henne blir det fel på sidhämtningen. Iallafall..Jag är hemma nu. Eftersom vår klass ska möta SPID (de som går sportinriktning) på Onsdag i en brännbollsturnering, så behövs det såklart träning. Jag ska vara bäst på planen....host!! haha, så jag, Melinda och Hagman ska ut och träna lite bollar nu. Förvisso är det Hagmans klass vi ska möta, därför är det bra att jag ska träna med honom=skjuta bollen rätt i hans öga=han kan inte vara med= jag blir bäst på plan= vi vinner.

Hahaha, riktigt så kommer det nog inte gå till. ''Jag var i luften'' är ett ord som kommer användas flitigt på Onsdag iallafall, och sen får vi se hur det blir med att vi vinner...

Ligger i soffan hos Tanja och kollar på Pa...

img_0171 (MMS)

Ligger i soffan hos Tanja och kollar på Paris BFF, skittöntigt program haha.  Igår var vi på maxi och handlade glass, sen gick vi inom mig och åt oxfile med potatisgratäng, hoho. Efter det drog vi hem till Tanja och efter en stund kom Linnea and Felicia. Jag och de två sistnämnda skulle iväg och träffa Darell i stan så vi tog bussen. Men sen så blev det ingenting så jag åkte och   Va med Anton, Eric och Johnny! Efter det drog jag hem till Tanja igen och somnade till en film med Sturiiii


SABBATH BLOODY SABBATH

Har suttit ute i trädgården och pelat räkor, ätit räkor samt baguettebitar. Efter det så noppade jag lite jordgubbar och eftersom det är så jävla gott så kunde jag inte motstå att äta upp dom, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen hoppa ut igen och gå hem till Angelicas syster och umgås med Angelica, Sture och kanske Linnea and Felle.
H-Ä-R-L-I-G-T
4 inlägg idag UTAN att använda mobilen, inte illa pinkat!!

BILDEN FRÅN VECKAN


SOME GOOD DANISH SHIT


YOU SEE ME DRIVING DOWN THE STREET, I LOOK SO FUCKING GOOD

Igår åkte jag och Linnea ner till gröningen en runda, när vi kom dit hörde vi ett gäng som stod och skrek: kolla där kommer Annabena! Hahahah...mamma och hennes arbetskamrater skulle äta på någon restaurang, på gröningen så det var dom som skrek, hoho.

Vi satte oss ner med vars en dricka och kollade på människor som spelade basket. Norton och hans vän gick förbi och slog sig ner vid oss. Efter att tag stack vi och åt middag, därefter åkte vi hemåt.
Väl när jag kommit hem så duschade jag, fixade mig lite och gick bort till Fradde. Johnny körde oss till Marina. Trevlig kväll ändå tills någon idiot som inte fått komma dit, förstörde. Sen när vi skulle vänta på bussen blev det såklart bråk mellan killarna=slogs som fan=panik. Tillslut fick Marina bort dom från varandra, så dom andra killarna stack och vi andra tog bussen till stan. Var där en liten stund sen åkte jag hem, och var hemma vid 2 tiden. Måste bara tillägga att OTTO är asjobbig, haha.

Nu i morse satte jag mig i trädgården med knäckemackor, mozarella, Loka Citron och en lillebror, mys. Vet inte vad som händer ikväll, men någonting blir det väl :D
Tillägg2 - Jag hatar dansk musik, eftersom danska är så sjukt fult. Men igår stod Elli och Schröder och sjöng en dansk låt för mig och den är ju redigt bra, hehe. Hade låten varit på engelska hade den varit ääääännnuuu bättre. Får även passa på att tacka Marina för gårdagen, hoppas allt gick bra igår, och kommer gå bra sen :)

LIKE A ROLLING STONE

Tänkte gå och lägga mig nu, ska slita mig upp från sängen tidigt i morgon för att gå på EN lektion, inte lönt.
Men vad gör man inte för sina betyg...
Sen så är det såhär va, att jag har en efterlysning. CASSANDRA CASSE KLEMM, DU ÄR SÄMST! Du vet vad jag efterlyser, haha. Du är fan segare än mig och då är du fan slööööööö.

Bjuder på en bild från kvällen. Jag och Sture var somsagt ute och åt pastasallad. Senare kom även Melle ut och vi var alla tre. Resten av bilderna kommer förmodligen imorgon.




OH THIS TOWN, KILLS YOU WHEN YOU'RE YOUNG

Här är lite bilder jag inte orkat ladda över till datorn tidigare. Bland annat från Balen, Mops fest, Mezo och den mysiga hörnan på stadsbiblioteket. Skulle ladda in en söt bild till på Angelica men det ville inte funka :(

SUMMER LOVIN'

Vädret är jättefint. Ska sätta mig på kullen med Sture och avnjuta hemmagjord pastasallad. Musiken som kommer spelas ser väl ungefär ut såhär:

- BOB ft. Hayley Williams of Paramore- Airplaines
- Yolanda Be Cool&DCUP- We no speak Americano (Orginal Mix)
- David Guetta, Fergie, LMFAO, Chris Willis- Gettin' over you(Orginal Mix)

Bäst jag bäddar in youtube klippen också, för ni måste lyssna, hehe


BLUFFIN WITH MY MUFFIN


Melinda beslöt sig för att övernatta i kri...

img_0160 (MMS)

Melinda beslöt sig för att övernatta i kristianstad så jag skulle hoppa på tåget. Men nej, då är tåget inställt, vilket innebar att jag precid suttit på en buss hit till hässleholm i en halvtimme (vilket tar en kvart med tåg) och nu väntar jag på besked på om tåget kommer eller inte. Rullar det inte fram ett tåg framför mina fötter inom en snar framtid så lackar jag :(


Hela tivoliparken kryllar utav utklädda, a...

img_0157 (MMS)

Hela tivoliparken kryllar utav utklädda, aspackade studenter. På scenen pumpar dom ashög musik, asnice!!


Sitter på tåget till kristianstad med mell...

img_0153 (MMS)

Sitter på tåget till kristianstad med melle! Klockan sex ska vi på ett möte angående tivolirock i sommar :) eftersom vi fick sluta tidigare idag så passade vi på att åka nu, melinda bodde i kstad innan så vi ska träffa hennes vänner hoho


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MOR


RSS 2.0