Aint got a care in world, but got plenty of beer

Tillbringat dagen på väla med min syster. Köpte ännu mer kläder. Nu taggar jag emofest hos Rebecka. Frågan är vad man ska ha på sig. Vi kör på Ramones tröja så jag passar in eller? Men jag har ju kepsfrilla eftersom jag gått runt med keps hela dagen. Man kan ju inte ha man utd keps till Ramones tröja?

Åh blir galen haha

THE WAIT IS OVER

Mycket bra dag även om jag och Melinda har haft ont i magen=mensvärk, haha tur dom har apotek i Malmö också iallafall. ''Jag skrattar inte åt dig så att du vet, han brukar alltid komma hit och handla saker och sen glömma dom''

Fick med mig en jacka hem (köpte en förra månaden, men äsch skit i det) två skjortor, ett linne, ett par dojjor (dock inte converse, kan ju inte bestämma vilken färg jag ska ha. Dessutom är mina gamla som är ingådda mycket skönare än ett par nya), armband, man utd keps, nagelack och sen stängde dom, haha.

Rätt sexigt att Hagman handlade för ca 1500 och ändå fick han bara med sig hem röda saker haha, men snikka saker dock.
Såg även en kändis hahahah, sprang ut från affären när jag sett henne och bort till Hagman och Melinda. Men tydligen var hon ingen kändis enligt dom haha. Hon heter iallafall Yazmina, var med i Idol 2008, Lilla Melodifestivalen något random år, och har en snygg pojkvän.

Eftersom killen inne på HM var assnygg kom jag hem med ett jävla organ för tjugo spänn som han tyckte jag kunde stödja Unicef med.

Trevlig dag, galjar i maten och jag ska avsluta dagen med att lyssna på Rihanna-Wait Your Turn som jag hörde i en tuff kepsaffär där jag och Hagge inhandlade våra kepsar =P (och Cougar Town såklart)


WEEKDAY

Kalasväder idag, blåser lide tyvärr, men en bra nyhet är väl att Hagman och Melinda följer med ändå =P

Här kommer jag typ spendera hela dagen, hehe älska


SHUT UP AND PUT UP YOUR MONEY WHERE YOUR MOUTH IS, THAT'S WHAT YOU GET FOR WAKING UP IN VEGAS

Äh, kan väl klämma in ett inlägg till såhär på kvällskvisten.
Idag har jag tagit det stora intiativet att städa mitt rum, shit! Ja, jag vet.

En mygga har precis sugit lite blod från mitt finger, och jag som är dunderallergisk mot myggor hoppas på att den inte sög allt för mycket.

Jag har laddat ner massor Cougar Town avsnitt som jag tänkte kolla på innan jag går och lägger moi. Imorgon ska jag till Malmö. Melinda och Hagman skulle ha följt med men I got dissed så jag åker väl antagligen själv, skoj????? nä men jag SKA dit. Så är det bara.


DET ÄR KÄRLEK IKVÄLL SYSTER OCH BROR, DET ÄR BULTANDE HJÄRTAN OCH SLITNA SKOR

Lukten av polis-hästbajs när man passerar Idrottens hus för att sedan passera Olympiashopen och gå rakt in i motståndarlagets supportrar för att sedan tränga sig fram till Södraståplats ingång och träffa fina vänner för att sedan sträcka fram väskan så de kan kolla igenom den för att sedan kunna gå in på grusen och känna lukten av grillad korv för att sedan gå längst gruset mot sjungande 37an och ställa sig uppe vid järnrören på ståplatserna för att sedan kunna se hela Olympia ställa sig upp och sjunga hymnen ''På gator röda och blå'' för att sedan kunna sjunga sig hes på resten utav ramsorna så att man tillslut kan se sitt kära Helsingborgs IF kamma hem 3 poäng och leda Allsvenskan med inte en enda förlust hittills.

Jag skulle vilja tillägga att det är efter sådana här stunder man måste uttrycka sig med ''Det här är livet''.
Finns ingenting bättre än att gå på en fotobollsmatch och uppleva allt det här, visst! det låter kanske löjligt. Men att vara på ett ställe med så mycket annat folk och alla ger så mycket kärlek till en och samma sak, det är magiskt. faktiskt.





Där är stigen du trampade upp
Somrarna för längesen
Där är kullen stans största topp
Där nedanför står din bästa vän


Där är ståplats där du stod med din pappa
Där är din första fotboll som du aldrig skulle tappa
Där är grusplanen där allting rullade snett
Det här är den vackraste staden du sett


Kom så målar vi stan röd och blå
Hoppa upp på min cykel som när vi var små
Det är kärlek ikväll syster och bror
Det är bultande hjärtan och slitna skor
Och när strålkastaren slocknar ska vi gå gå gå
På gator röda och blå


Där är skolgården du släpade dig över
Där du duckade för hårda ord
Den röda tröjan är allt du behöver
Du somnade med den på ditt nattduksbord

Varje match varje mål varje seger
Är ström i ditt hjärta och du känner att du lever

Allt i balans så rakt och rätt
Det här är den vackraste fotbollsplan du sett


Kom så målar vi stan röd och blå
Hoppa upp på min cykel som när vi var små
Det är kärlek ikväll syster och bror
Det är bultande hjärtan och slitna skor
Och när strålkastaren slocknar ska vi gå gå gå
På gator röda och blå

Låt det rulla ifrån Söder upp till Norrebro
Låt det eka ut till stadsbussarnas slutstation
Jag viskar det i örat på min sovande son
glöm aldrig bort var du kommer ifrån
Glöm aldrig bort all glädje och all sorg
Glöm aldrig rött och blått och Helsingborg

EVERYBODY TOLD ME YOU WERE LEAVING, FUNNY I SHOULD BE THE LAST TO KNOW

stress

Varje match, varje mål, varje seger. Är ström i ditt hjärta och du känner att du lever

Har bytat design. Dumt gjort? Jajamen. Fast gillar jag att Bruce är med på den? Jajamen. Har jag kvar min gamla design på datorn ifall jag ångrar mig? Jajamen.

Ikväll är det HIF-IFK. Gillas det? Jajamen. Med Eckhausen och Uttern? Jajamen. Är jag lack för att min kamera är sönder så jag inte kan fotografera mina älsklingspågar? Jajamen.

Förresten, cred till alla grupper på facebook. Snart har jag gått med i 300 grupper och då får man inte gå med i fler, det suger. Den senaste gruppen jag gick med i löd såhär:



NYA/GAMLA GODINGAR


LET'S PAINT THE TOWN, WE'LL SHUT IT DOWN. LET'S BURN THE ROOF, AND THEN WE'LL DO IT AGAIN, AND DO IT AND DO IT AND DO IT DO IT AGAIN



Träffa melinda » Möta Gustav och Rasmus » Fest?

STUCK IN THIS MOMENT WITH YOU

Onsdag: Var och hälsade på Mel på sjukhuset, körde rullstol, åt sjukhus-köttbullar, mötte upp Wlvira i stan, gick runder, Elvira stack, gick kvar i några timmar och handlade, stack hem, hoppade på hojen, hojade upp till aktiverum för en 15-minutare, till maxi, gjorde en otroligt god kycklingsallad, somnade tidigt



Torsdag: Kom till skolan tidigt, åt frukost i matsalen med Louise och Moa, framkallade bilder i labbet (skitroligt faktiskt), chillade i cafeterian med random klasskamrater, gick på en engelskalektion där hälften av klassen hoppade ut genom fönstret, där ute var det tydligen sommarväder (precis som dom kommit till en annan värld), fick se Sussies reaktion på det hela, ''Oh my god'', riskerade frånvaro från lektionen om jag öppnade fönstret, öppnade ändå, fick ingen frånvaro, gick hem från skolan, det var ju ändå sommarväder, pluggade, fick inte sola, grät mig till sömns, nästan




Fredag: Stack vid 12 ner till stan och träffade Sture&Angelica, thaibox, stack hem till Sture, chillade med musik, tidningar och cola i hennes uterum, Almir kom även, jag och Angelica gick bort till familjen Lundahl, kissade, hälsade på Aron utan öron, gick till maxi, handlade middag, vi lagade mat till min familj haha, mötte Aleksandra vid maxi, handlade målarbok, gick till Angelica, kollade 2012, kass, somnade, sov


slicket downstairs


SHE USED 2B THE SWEETEST GIRL

Satt inte vid datorn alls i går, idag har jag gjort plugg på datorn =no time for blogga
Men imorgon(!!!!) slutar vi efter MELODIFESTIVALEN PÅ SKOLAN SOM kanske INNEBÄR ERIC SAADE?!?!?! och sen är det ju lov, så då tänkte jag skriva vad jag har haft för mig och lägga ut alla bilder jag tagit =P
Måste bara påminna mig själv nu att gå och fixa min älskade kamera eftersom den är sönder, har användt skolans digitalkamera dom senaste dagarna hehe


TOP NOCH


I TELL MY LOVE, YOU ARE LEAVING..FOR THE SUN

Kören blev inställd igår så jag stack och solade i stan med Emelie istället =P
Spydde och sådant roligt i morse så jag stannade hemma i soffan med Amanda Jenssen, Familjen Camden i 7th heaven samt Ellen DeGeneres, istället.

Ska strax hoppa på hojen och cykla till aktiverum och sola. Mamma har ett solkort där med stålar på så jag och syrran snodde det precis ;). Tydligen så har dom solarium som kan prata, haha wierd.



OM DU VAR ETT HAV VORE JAG EN VÅG,OM DU VAR HIMMELEN SKULLE JAG HA VINGAR.OM DU VAR ETT REGN HADE JAG VARIT HAV OCH LAND.OM DU VAR MUSIK VORE JAG EN SÅNG,OM DU VAR VIDDERNA VILLE JAG VARA VINDEN.MEN JAG SKULLE INTE VARA NÅGONTING OM DU INTE FANS








Redigt chill skoldag. På SO:on fick vi dekorera väggen, den blev fin - även om den inte är färdig än. Hade sen foto och vi framkallade våra bilder, det var riktigt läskigt. Synd sen att inte alla mina bilder kom med, boho. Men vad gör det om hundra år?

Kom hem nyss, har snackat lite med min granne (som ser helt okej ut, bara så att ni vet) och funderar på att sova en stund. Sen ska jag duscha och sticka iväg till kören =P Just nu i den här sekunden luktar det som det alltid gör när min mor lagar hästkorv, gotte!


TEN THINGS I HATE ABOUT YOU

I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car, I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick, it even makes me rhyme.
I hate the way you re always right, I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around, and the fact that you didn t call.
But mostly I hate the way I don't hate you, not even close not even a little bit, not even at all.


STILL I CAN'T LET YOU GO

Har spenderat lördagen och söndagen med söta vänner, film och mys. Sov även borta i natt hos ''Mr hemlig'' haha. Har precis blivit lämnad av dagens besökare efter att vi kollat på Ten things i hate about you. Mycket bra film.
Igår var det även jättemysigt då vi gick ute i ösregnet mitt i natten, på den långa bussgatan bort mot Filbornaskolan hahohehihöhä ''Jag känner oss som en ghettofilm'' haha pucko, dör lite på dig

Nu ska jag umgås med min bror


SO TONIGHT, I'M GONNA FIND A WAY TO MAKE IT, WITHOUT YOU

Igår:

Skapande verksamhet, matte, sen slutade vi klockan elva(tio över). Skulle luncha på haket med mor men Ellinors moster hade rekomenderat ett nyöppnat thaiställe istan så vi drog dit istället. Förövrigt kände jag hälften av alla som åt där, enligt mamma, och det är ju alltid trevligt.

Hade sen en fortsatt trevlig kväll, orkar inte rabla upp allt som hände, men jag kan lägga ut bilder på de personer som deltog under kvällens gång!

Eckhausen, Hrnja, Melander

Engqvist

Hansson, Göransson, Karlsson, Pettersson, Lundberg, Cervin, Tagesson, Lundell

Schröder

Hallbäck

Johansson och Faltin
Westerholm
Leendet HAHAHAHHAHAHA




JAG HADE INTE BANGAT ATT GIFTA MIG MED JON BON JOVI


I'M SITTIN IN THE BATHROOM WHERE WE USED TO SIT AND SMOKE CIGARETTES, NOW IM WATCHING, WATCHING YOU DIE


oHjA tJa!
Skolan idag och bara en lektion som var foto, gotte. Vi skulle fotografera vårtecken med vars en fattig digitalkamera, hehe men det gick nog bra. Hade möte och sen åkte jag och mamma och hämta lillebror på hans skola =P Så jag passade honom, sen stack jag ut med Gustav och Melinda. Vi satt på Dalhem och chillade, tills.....

...hahahha detta är så jävla skoj:

Jag stod och väntade på mamma sen så hon kunde köra tillbaka mig till skolan för att hämta matteböckerna, och då ser jag en man inne på centrat som springer med mobilen i högsta hugg. Och ut genom skjutdörrarna kommer en kille med en laptop i handen, och så skriker mannen med kameran: polis, polis och sen sprang en kille från pizzerian ut efter killen med datorn, hahaha. Så sprang dom bort till Dalhemsskolans parkering och pizzeria-killen fick tag i datorkillen, som naturligtvis hade snott datorn. Hahahha som vi garvade, det såg fett roligt ut!!

(Det finns massor med saker inne på centrat som tillexempel Ica,Pizzeria, tvättstugor och kulturpunkten där man kan sitta vid datorn och sånt) Så några småkids berättade för mig sen att killen som snott datorn och hans kompis (som hade sprungit med en annan dator åt andra hållet) hade sagt att dom kommit för att fixa datorsystemet och sen att det inte fungerade så dom var tvugna att gå ner i sina bilar för att fixa..och sen då stulit datorerna, haha jävla idioter!!! Sen kom polisen och alla arabungar var helt till sig.

Bjussar på lite bilder som jag tagit i dag, tagna med skolans stenålders digitalkamera:

RIVERSIDE MOTHERFUCKER

Har varit ute och gått i ghettot med hunden precis och hämtade även upp min lillebror på ghettoskolan. Stötte även på lite gulliga människor som jag känner på vägen, blandat med Piia från Helsingborgshem. Hon vill ha lite fler bilder att sätta upp i Ghettoskolans matsal (vilket innebär fler biobiljetter för mig hehe).. så det tänkte jag fixa till henne!


Eftersom jag inte har så mycket mer att skriva kan jag lägga upp lite bilder på en extrahund som vi haft här i två dagar, men som tyvärr åkte till Dalarna i morse. Två jaktkompisar till mamma och Mats skulle köpa en liten valp i Laholm och övernattade här. Dog när hunden kom innanför vår dörr, inte bara för att den är valp och redan stor som en älgkalv (och kommer bli gigantisk sen, och kunna döda en varg) utan för den var det sötaste jag sett.
Synd dock att den knappt kunde gå eftersom den bott i en källare och inte rört sig så mö, också synd att den innan vi duschade den, luktade kiss och bajs då den förra ägaren inte gått ut och gått med den så den har sovit i sitt egna bajs =( haha rätt räligt

Nej fan, orkar inte lägga upp bilder nu ändå haha, möter upp Melinda på Dalhem i stället och sitter och snackar skit

Ni får kolla på en bild på Kendra istället, Melindas systers nya hund. Tillskillnad från Märta (som da big dog hette) så är Kendra liten när hon är valp haha


IT'S HARD TO SAY I RATHER STAY AWAKE WHEN I'M ASLEEP

- Jag har försökt två gånger att ladda upp bilderna från lördag, på facebook, vilket inte fungerar. Hästbajs! (dom var visst inne ändå hehehehe)
- Jag har varit hos tandregleraren halv åtta i morse, hade hellre dött än gått upp så tidigt
- Jag har fått sluta tidigare, precis som i går och precis som i morgon och faktiskt i övermorgon. Älskar Filbornaskolan
- Jag har fastnat för fireflies nu. Hatade den i början eftersom alla andra lyssnade sönder på den, nu har jag hört den utan att folk tjatar ut den, så jag tänker tjata ut den själv

OH PARDON ME, I THOUGHT I KNEW YOU

Sjunger fult? Gröt i halsen? Ring mig när ni hittat en människa som kan sjunga bättre än detta när man är 16 år......


BJUSSAR PÅ LIDE MOBILBILDER SÅ LÄNGE

Matildas födelsedag. Moa bjöd på kakor
Sista mediekunskapen. Lena bjöd på kakor
Angelica and Paulina
Jag med min fina ryggsäck när jag och Mel hade picknick

I'M ON A BOAT MOTHERFUCKER

.Var.Är.Min.Kamera.Sladd.?.Jävla.Mög.

KEEP ON WALKING, KEEP ON WALKING

Har tillbrignat min dag i Landskrona och kollat när pågarna spelade SM-finalen. Tyvärr blev det förlust så där satt jag och Melinda i FCH-tröjor och såg dumma ut,och inte till någon nytta heller men bättre lycka nästa gång.

Igår var jag på väla med Angelica, sen var det fest hos mig. Trevligt. Tack tilll alla som kom =P
Melinda hjälpte mig att städa sen och vid 4tiden var vi klara så jag äntligen kunde somna.
Orkar jag så kommer det bilder från igår, lite senare.


I TOLD HIM I COULD'NT LIE, HE WAS THE ONLY ONE FOR ME

Sitter i trädgården med Angelica, rökar, pumpar Johnossi fråb högtalarna och dricker vars en hemmagjord ananas-smoothie
Jag tänker sno ett väldigt bra citat från Emilio nu eftersom det stämmer så bra:



HANDSOME


THE BAD BOYS ARE ALWAYS SPINNIN MY MIND

Hahahahaahahahah avsnittet från oth där bilden kommer i från har jag och Angelica kollat på en miljon gånger, men blir aldrig tråkigt, hahaha.

''He said he wants to see you'' följt av denna bilcken hahahahhaha


JOHNOSSI-MAN MUST DANCE (L)

Sitter här förkyld som ett as!!!! Skolan idag och Marina var brun som bajs, jävla jävel
Stack ner till stan med Utti efter skolan och chillade, hehe vi var med Angelica också, for your information!
Ikväll ville Angelica sova här så det ska vi väl kunna ordna



Uttern är söt hehehehhehe


MEEEDIIIIEIIEKEUUNNSSKAP

Soft med mediekunskap i tio minuter! Det enda vi har gjort är att få käka tigerkakor och dricka läsk
Nu har vi inga fler mediekuskapslektioner i ettan så vi slutar elva varje fredag!!!!!! WOOOHO


ALTHOUGH WE'VE COME TO THE END OF THE ROAD, STILL I CAN'T LET YOU GO


(haha satan! dessa under kunde ju blivit lite better)
myspace graphic at Gickr
Create myspace graphic with Gickr

WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄZÄ

Skolan idag (vi sjöng för Matilda i matsalen, grattis igen bettan!) sen åkte jag ner och åt en korv på pölsemannen med uttern och emelie, HEHE!

Har nyss varit ute i Hyllinge, i några timmar. Handlade lite på familia och sen var vi inne på city gross och shoppade loss till på lördag ;) haha måste även berätta att om man inte var mätt när man kom till city gross idag så var man iallafall det när man lämnade stället..så jävla mycket gratis grejer, visst vill ni veta vad man kunde välja på?

- Tacotallrik med köttfärs, sallad, creme fraiche och nachos
- Kaffe med ballerinakakor
- Juice
- Fil
- Smoothie
- Chips
- Choklad
- Pizza
- Pucko
- Bröd
- Melon
- Cider
- Skinka
- Man fick ta gratis majonäs samt flingor

och mycket mycket mer, haha sjukt-kan ju råda alla uteliggare att gå dit iaf
Nu ska jag göra matteläxan och sen sova.
Har skapande verksamhet i morgon och det är första gången jag längar dit haha och jag hoppas innerligt att Marina kommer dit, den bruna bajsen som kommer hem från Thailand idag, hihi


THAT'S THE WAY IT IS

- Ska till Åre på påsklovet med Ellebellebira samt resten av familjen Håkansson
- Rooney gjorde första målet mot Milan
- Beckham sitter på bänken
- United vinner
- Har massa bilder från idag att ladda upp
- Medieproduktion i morgon

Fan vad underbart


btw, Doug hälsar


DESTINATION: NORREHED

Yesterday

Adde

Hofte

Alexis

Bremer

Jockes lillebror
Alexandra

=P


I DONT CARE, I SHOW YOU HOW TO LOVE

Hade picknick i går med Melinda i kojak med saft och hela köret, haha. Stack sen och mötte HavreSchade och Emely och stack till den kören haha, låter astöntigt att säga kören, men där var skoj i allafall! Städade sen hela natten, samt satte upp mina Brucan-planscher =)

Schuuul today. Åkte och fotograferade i stan med Emelie. Var även en sväng inne på nic och träffade Anna och Frida.
Nu ska jag iallafall till kören, haha kommer bli kallad körhoran!!



(Hahaha måste berätta!! Igår när jag var i väg så hade hunden rymt och satt sig utanför Pierres hus, så dom hade tagit in honom. Haha så fotograferade de honom (bilden under), skrev ut bilden och satte upp den på en kartong att dom hittat en hund. Tråkigt länge jag kommer köra med att Pierre har snott våran hund, haha)

I WOULD TELL YOU THAT I LOVE YOU, JUST TO HUG YOU, CAUSE I'M BLUFFIN WITH MY MUFFIN

jag vill fan se Lady Gaga, doh

update: MAMMA NÄR DU SER DETTA, HÖR AV DIG!! FRIDA VILL OCKSÅ SE!!!! VI VILL TILL STOCKHOLM!!!! TA OSS TILL STOCKHOLM DEN 7E MAJ!!!!!! JAG ÖNSKAR MIG DETTA I FÖDELSEDAGSPRESENT SÅ DU VET!!!!!!!!!!!!!!

PROUD MARY KEEP ON BURNING, AS WE ROLLING, ROLLING, ROLLING ON THE RIVER

Eftersom jag skulle passa min lillebror i kväll hade jag tänkt städa på mitt rum (för en gångs skull) och sen sätta upp alla mina Bruce-affischer då jag köpt häftmassa när jag var på väla tidigare idag...men planerna ändrades. Melinda och Hagman ville att jag skulle laga mat till dom haha så jag försökte mig på att göra tagiatelle med köttfärsås och det smakade faktiskt rätt ok för att vara första gången. Efter middagen (som lagades vid tio på kvällen haha) så kollade vi Beck med Mats och Håkan, sen gick jag ut med vovven och följde gamlingarna en bit.

Nu ska det sovas för fulla muggar, men först ska jag fortsätta läsa på Live To Win! bra bok, mycket bra
Bjussar på lite bilder från igår hos Angelica och en på Hagge från idag, pussssssss

GOD SAVE THE QUEEN

Några nyheter:

- Hässleholms tidning vill använda någon utav mina bilder på Calle Kristiansson i sin tidning
- Jag ska börja sjunga i kör, HAHAHHAHHAHAHA jag vet....men det lät som en kul grej och så ska ändå sture och angelica börja
- Förhoppningsvis blir nästa lördag askalas
- Jason Derulo's Sky's the limit är slående lik What a feeling
- Om cirkus en timme ska jag till väla med Hagman och Melinda


ARAPAPAPAPAPAPA

Har precis kommit hem från min fader. På bussen hem kom min andra(?) familj på bussen som hade varit och ätit på båtarna, så vi hade sälle hem, hehe. Nu lyssnar jag på rap das armas eftersom jag tror på att sommaren kommer fortare då! Ska snart kila hem till Angelica och vara med hon, Sture samt Aleksandra, myssssssssss

Måste även länka Hagman, mest för han är så jävla random och jävligt vulgär, haha kolla själv hans blogg: stenhårdkille


Lyssna på när denna snubben spelar till Ramones-Out of time on drums (tillägnad daddyycooool)

ÄNDÅ RÄTT SEXIGT



IT'S BEEN A LONG TIME, A LONG TIME COMING BUT I KNOW, A CHANGE IS GONNA COME, OH YES IT WILL

Spenderade hälften av skoltimmarna på Nic idag. Vi fick fotouppgifter och jag stack dit och fotograferade samt umgicks med Fradde och Anna! Stack sen tillbaka till skolan runt lunch och åt med Herpes (haha förlåt uttern) och Emelie. Resten av dagen satt vi bara och kollade på film, vilket låter chill, men stolarna på Barn och Fritid är nog det obekvämaste..

Somnade i fotöljen dirr när jag kom hem och vaknade några timmar senare av att någon tryckte upp pasta i näsan på mig, haha mogen familj. Sen dess har jag bara chillat med min lillebror eftersom resten var på bio.

Imorgon är det fredag (yezzz!!) vilket menas med skapande verksamhet (skittråkigt utan dig Marina, kom hem!) sen matte med allas favorit-Britt (skämt o sido) och sen mediekunskapsprov! Efter det så ska jag hem till pappa (hej daddycool, jag slutar klockan tre sen kommer jag!)


CAUSE I'M MR. BRIGHTSIDE

Idag har det varit en dag som inte funnits på länge, det vill säga en solig dag. Synd bara att gud bestämde sig att det skulle blåsa något så förfärligt när han äntligen gav oss lite sol. Efter skolan har jag umgåtts med min familj, mysigt. Vi bestämde oss för att köra ut till mormor och morfar och överraska dom med vårt sällskap, hela maxis utbud på kondisbitar samt en blomma. Köpte även två böcker på bokrean på maxi, for your information! Var även ute med Sture en liten stund precis när jag kommit hem.

Igår var det skola och sedan drog jag till Billesholm/Södra Vram, närmare bestämt hem till Melinda där jag sedan red på Shadde som är Melindas häst, haha skoj! Innan jag fick rida var jag tvungen att mocka till hästen (Melinda tvingade mig och det gick absolut inte bra, blev hånad och filmad haha) och vi fick även sällskap av Hanna, Mels granne som också är min vän sen en tid tillbaka hehe. Vid niotiden kom mami och hämtade mig, kom hem, min syster fixade mina naglar och sen däckade jag.

I förrigår hade vi Foto för första gången i skolan. Det verkade skoj och läraren var mer chill än jag trodde hon skulle vara. Vi fick rösta ut 10 stycken teman som vi själva valt som vi sedan ska fotografera med vars en analog systemkamera (vilket innebär att vi ska framkalla bilderna sen i ett mörkerrum). Vi fick även lära oss lite om kameran samt fotorättigheter och lite andra nödvändiga saker. Trevlans. Vi slutade som varje måndag väldigt sent så när jag kom hem tog jag mig en powernap och sedan var jag ute med Sture samt Almir, också väldigt trevlans.

Imorgon hoppas jag gud är snäll igen och ger oss lika fint väder som idag! Om jag kommer i den gruppen som ska fotografera analogt i morgon så ska vi ut och fotografera våra tio teman. På eftermiddagen är det bara film som gäller. På Svenskan ska vi kolla klart på Oliver Twist och på engelskan ska vi se klart på About a Boy. Rätt chill!

Nu ska jag ta mig en väldigt snabb dusch, läsa antingen bok ett eller två för att sedan sova så jag är pigg i morgon. Puss



Bok1-Andreas Carlssons (från idoljuryn) självbiografi! Alla säger att den är bra, så jag får väl lita på alla.
Bok2-Boken om vad som hände i skräckens hus, Österrike, hos Josef Fritzl. Ni har väl säkert inte missat honom i alla tidningarna för han gömde sin dotter i deras källare, samt våldtog henne ett par tusentals gånger och lät henne föda hans barn. Har en del roliga skämt om Josef Fritzl, men dom kan vi ta någon annan gång, haha :D

Här är en bild på den analoga systemkameran

Idag hade Louise och Emilio armbrytning. Emilio sa att han inte tog i någonting alls. Då frågade jag varför han skakade om han inte tog i. Till sitt försvar sa Emilio: Jag fryser. Det var dagens skratt!

Här njuter Emelie samt Jack av solen. Om ni vill veta så jag och Jack gått på samma dagis, och vi var bra kompisar kommer jag ihåg (just för att jag har så jävla bra minne från saker som hände för 100 år sedan, dock inte vad som hände för fem minuter sen) Iallafall så måste jag ha gjort ett jävla dåligt intryck på Jack då han inte kommer i håg mig. Fan.

Uttern är bakvänd och njuter inte utav solen, utan av snön som förhoppningsvis försvinner snart.

En väldigt o-charmig bild på mig när jag njuter av dagens sol.


KLICKA PÅ BANDET FÖR DAGENS DROG


GHETTO SUPASTAR, THAT IS WHAT YOU ARE


RSS 2.0