ANTON


MONSTER

Har varit och tagit årets första dopp på drottninghögsbadet och det var asvarmt!!
Skulle till maxi med sture och så blev jag assugen på att bada, så vi hoppade över stängslet och stängslet över stängslet och så badade jag. Sture bangade ofcourse, haha.
Nu har jag snackat skype med Anton, Eric och deras vän. Fast snackat och snackat, min mic fungerar inte så jag har skrivit och dom har snackat, hehe. Sen lämnade dom två sistnämda och Anton satt och pratade med sig själv, haha jävla tönt! :D

Nu ska jag lägga mig i bingen och läsa litta och sen sussa, vi höres.

Justja! HIF vann ju idag också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! helt sjukt, 9 jävla matcher och inte en enda förlust. Henrik Larsson måste känna sig helt knäckt, stackaren. Kul också att denna bilden vill laddas upp men inte några andra bilder, cpdator.


CHERRY CHERRY BOOM BOOM GAGA IN THE ROOM

Nationella idag. Gick fint även om jag var sist ut ur klassrummet (jag har en tendens att skriva om allting 40 gånger innan jag renskriver det).
Resten av dagen har spenderats hemma pluggandes och lyssnat på Lady Gaga på full volym samt hemma hos Gustav med Melinda och Rasse, mys.

På fredag är det valborg. Mamma agerar kock och ska grilla åt mig och mina söta vänner sedan blir det väl att vi drar ner till tivolit. Jag och Melinda måste åka ''klon''.

Nu ska jag iallafall tvätta av mig sminket, fortsätta läsa min bok och sedan sova. Imorgon är det expo, wiho? Och förhoppningsvis har jag en mor som bjuder mig på HIF


I'D RATHER BE WITH YOU

Har varit på sjukhuset idag och äntligen fått ut skärvan från foten, så nu kan jag gå som en normal människa igen! Har även varit ute på väla med min mor och handlade konfirmationspresent till min kusin.

Nu vill jag ut och spela fotboll, ska dra med mig någon ut.
Dessutom, precis som Moa skrev, är det dags för ett nytt avsnitt av OTH idag. Den ligger just nu i min uTorrent, så det ska ses när jag kommer in igen, efterlängtat (L)

Nationella imorgon, engelska uppsats. Kan inte vara så svårt. Eller rättare sagt är det inte så svårt :D
Det går fortfarande inte att ladda upp bilder, det suger.

DON'T LOOK BACK IN ANGER

Ännu en seger för HIF idag, vilket innbär att vi fortfarande är obesegrade. Så jävla gött alltså!!!
Skulle egentligen varit på plats i Mjällby idag med Jennifena, men det sket sig och vi tänkte kolla en annan bortamatch istället.
Förövrigt så har det varit en bra dag. Först med skola. Vi provade på Expo för första gången idag. Det var väl trevligt med lite pyssel och sådant men ingenting jag skulle vilja gå i 2an och 3an.
Slockade direkt när jag kom hem och vaknade någon timme senare av att min syster stod och fotograferade mig, haha jävla häxa. Skulle egentligen hem till Hagman framåt kvällen, men det sket sig så jag var ute lite med Sture och Angelica, eftersom dom ändå kom inom mig och hämtade lite saker. Efter det träffade jag Mel en liten runda.

Sen är det bara vissa bilder som vill laddas in och såklart inga jag tagit med min kamera, så ni blir bildlösa idag igen :(

BILDER 1 - GOLIATH AND THE GIANTS

Men jävla cpmög, jag lackar! Det går fan inte att ladda upp bilderna!!!!!!!!!

GOT ME LIKE OMG, IM SO IN LOVE

Hejsanhoppsan Karlsson!
Är nyss arriverad från Hagmans place.
Vaknade vid 1tiden av att någon tarrade mig med telefonsamtal och sms, det var Melinda som ville påminna mig att jag skulle fotografera Helsingborg City FC's match. När jag hade pratat klart vände jag mig om och där var det tomt, sov inte Angelica över hos mig i natt? Haha jo, men hon hade dragit vid 10 för hon skulle iväg. Tokstolle ;)

Cyklade och mötte Melinda och Hagman och sen vidare till Norvalla. Fotograferade lite och sen resten av tiden spelade jag och Hagge fotboll på planen brevid deras plan.
Efter matchen (som de dessutom vann) så var jag tvungen att ta lagbilder samt profilbilder, ASPINSAMT! haha, dog nästan, och sedan gick vi till Aktiverum så jag kunde sola litta.

15 minuter senare satt vi på cyklarna igen, gick inom maxi och handlade glass och lite sånt, sen drog jag hem och grillade med the family och någon timme senare satt jag på hojen igen hem till Hagman där jag precis kommit hem ifrån. Vi harrrrr.......spelat massor med innebandy (jag och mel vann FAKTISKT!!!) och fotboll, samt fotograferat, målat på marken och blås såpbubblor, redigt trevligt!

Om det går idag så kommer jag nog ladda upp lite bilder HHHIHI
seeeedäääär, det gick att ladda upp


JOEL KINNAMAN

Eftersom vi inte gör så mycket mer än att kolla på I Taket Lyser Stjärnorna just nu så kan jag väl berätta vad jag har gjort hela dagen, för det är jag ändå rätt duktig på.

Först så vaknade jag av att ingen var hemma mer än min sovande syster och eftersom ingen öppnade dörren när det plingade så öppnade Olivers idiotkompisar ytterdörren själva, hur moget? haha. Så jag agerade bitch och skällde lite på ungarna.
Sedan kom min mor hem och Angelica hade vandrat hit. Så vi alla tre gick bort till Aktiverum och solade litta. På hemvägen så gick vi inom maxi och handlade saker så jag kunde laga middag till folket. Så vi kom hem, lagade middag och sen kollade vi lite på Eva och Adam. Vid sju stack herrskapet iväg för att kolla när Anders och hans band spelade och de är fortfarande borta, skönt hehe. Och eftersom vi passat min lillebror så har vi myst med honom. När jag gick ut på baksidan innan hade han skrivit med asfaltskritor ''Jag älskar dig Anna'' Haha så jävla söt. Nu har det lilla livet gått och lagt sig och vi kollar som sagt på film. Den är rätt kass. Boken är mycket bättre. Kommer somna vilken sekund som helst så skitsamma vilken film vi kollar på.


Och på tal om film så är det helt sinnesjukt så snygg den här människan är!!!!!!!!
och varför går det att ladda upp bilder på den här datorn men inte den andra? :(

AND I MISS YOUR GINGER HAIR, AND THE WAY YOU LIKED TO DRESS

Sitter och lyssnar på musik á la Amy Winehouse, vill sola, men orkar inte gå dit by my self, så jag skiter nog i det.
I går vaknade jag vid 11, åkte med min mor och lillebror och lunchade hos Mats mamma på Olympia, sen till väla, handlade lite och stack hem. Var sen som sagt på Jutan och kollade när Goliath And The Giants spelade, sedan hängde vi bara i stan litegranna tills Nella skulle ta tåget hem till Kristianstad =P

Vet inte varför, men det går inte att ladda upp bilder i denna stund, så jag får väl slänga in några senare dåååå, för nu ska jag iallafall sola! Haha det blev visst så ändå

SHE LIKES JAYWALKING

Har spenderat denna kväll på Jutan där det bjöds på bland annat Goliath And The Giants, Daniels röst är svårslagen!! Nu ska jag sova. Behöver krafter till imorgon om min lillebror och Hagman ska vara i samma hus, haha.

BILDBOMB


VI ÄR PÅVÄG, VI ÄR PÅVÄG, MOT ETT SM-GULD, VI ÄR PÅVÄG, NÄR VI TAR DET VET JAG EJ, HUR VI TAR DET KVITTAR MIG, ALLT JAG VET ÄR ATT HIF ÄR PÅVÄG

Hola guapas! Idag fick vi sluta efter samhällsprovet. Somvanligt ger Ewa oss tusen sidor att plugga på, så pluggar man som ett djur och sen när vi väl ska göra provet är det på cirkus 10 frågor...hmm! Fast vi gillar Ewa ändå..

Efter skolan stack jag och mel upp till maxi och köpte ananas sticks(nu vet jag att du är avundsjuk Angelica) och jordgubbar. Sen satt vi bara och chillade på Dalhem centrum och Hagman kom förbi och joinade oss.
Sen drog vi oss bort mot Dalhemsskolan och Hagge hjälpte mig med fotoläxan, sen hjälpte vi honom med hans projektarbete eller vad han nu kallar det.

Om vi ska sumera gårdagen var den fett värd. För att komma till Knutpunkten var vi tvunga att gå igenom MFF supportrarna utanför Harrys. Det var väl lite över hundra stycken parasiter där och när vi gick igenom så bildade dom en slags ring och skrek åt oss (berodde på HIFhalsduken) och när vi kommit ut ur massan så berättade Hagman att dom hade spottat på mig haha, hur moget? iallafall.. så drog vi och lunchade på graffiti sen ;)

Efter lite väntande så kom äntligen Amelia och vi åkte till Olympia. För att vara helt fullsmockat så fick vi ändå bra platser. Straff för Malmö efter 3 minutas, Gashi kvitterar 5 minuter senare och innan första halvlek tog slut så var vi ännu ett mål rikare. HIF ägde inte bara röv på att göra mål utan hela spelet var fantastiskt, bra jobbat gubbar! Vi är fan fortfarande obesegrade!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Usher och börja redigera massor med bilder till fotoläxan, hehe sen ska jag upp till Aktiverum och köpa mig ett solkort för 350 riksdaler, det ni! Kommer vara brunare än Pa Dembo Touray sen..

DON'T PHUNK WITH ME HEART

Hemma från skolan! Nu ska dirr till staden och sen till Olympia då det vankas fotbolls-derby mellan Skånes stolthet och Malmö FF!

''Om jag hade vingar som örnen, och vaknade med diaree, då skulle jag flyga till Malmö och skita på allt jag hann se, hann se.''


PUSH IT TO THE LIMIT

Hola guapas! Än så länge har dagen spenderats i skolan. Först med matte, sen svenska i redaktionen samt samhälle med Ewa. Efter samhällen hade vi jättelång rast tills vi började igen så jag stack hem och chillade ett tag sen tillbaka och hade foto. Redigt chill lektion då vi bara satt och snackade, lyssnade på musik (Usher-OMG), klistrade in bilder i albumen vi gjort, redigerade bilder och skrattade (mest åt Amanda Hansson för hon är nog det knäppaste). Sen mot slutet framkallade jag lite bilder i labbet.

Eftersom det blev fel när jag framkallade kom inte alla mina bilder från negativet med, så om jag ville fick jag fotografera våra teman med min egna kamera istället, och det tackar man ju inte nej till :D
Nu ska jag städa mitt rum (har redan användt alla ursäkter) och sedan när jag är färdig ska jag bort till Angelica och hon skulle tydligen bjuda på middag, haha sött!


SOMEBODY TOLD ME THAT YOU HAD A BOYFRIEND THAT LOOK LIKED A GIRLFRIEND

Såja..nu har ni fått lite bilder att vila ögonen på, för jag vet att ni är här inne och kikar varje dag även om jag inte skriver hehe :)
Nu ska jag fortsätta med att kolla på Eva och Adam samt säga alla repliker högt innan dom hinner säga någonting.

|Här kommer även lite ursäkter jag brukar använda för att inte behöva städa mitt rum. Synd bara att min mamma kommer läsa det sen, haha!|

+ Ha gärna en vän sovandes över en hel helg, då kan du bara säga att du städar när hon/han har gått. + Ha ashög musik på, på datorn, så hör dom inte om du sitter där eller städar. + Sätt på en film, säg att du måste kolla klart. Föräldrarna vet ju själva hur det är att bara avsluta en film mitt iallt. + Hjälp till med maten samt dukningen, sitt sedan kvar en stund och prata med familjen efter middagen. + Om din mamma ska hem till sin svärmor för att kolla så att hon lever (om svärmor nu råkat ha på hemtelefonen i 6 timmar så det tutar upptaget varje gång man ringer), erbjud din mamma ditt sällskap och cykla med henne till Olympia för att kolla efter. + Ta en dusch + Säg att du har läxor att göra innan + Och den klassiska...''Jag gör det sen''

GIMMIE GIMMIE GIMMIE GIMMIE

Tjoooo alla fans. Hur har er helg varit? Min har varit suverän!!
Orkar inte gå in på detaljer riktigt, men det har i större del spenderats med Angelica..sen några andra på ett litet hörn. Förrutom att Angelica har umgåtts med min familj (inklusive mormor och morfar) när jag sov, att vi har ätit för mycket ananas samt för stora jordgubbar, spenderat för många 50lappar på ben&jerrys, haft Eva och Adam marathon, ansökt vänförfrågningar till alla i serien (och vissa har till och med accepterat) så har vi spelat in en musikvideo och skrattat tills vi dött.

Här är videon och nedanför den så kommer det bilder från olika dagar.


Linnea påväg till Norvalla, för att kolla/fotografera fotboll

Tulle på matchen

Linnea kollar määtch

Mötte Almir för någon dag sen ute på Dalhem ;)
Särah

Cyklade ner till gröningen

Emma och Linus

Hanna och Jimmy

Min granne Pierre hoho

Pada och Hannii

HavreSchade, alltid lika sexig
Somsagt...

Danne

Angelica

Danne och Emma

Krillebooi

Gustav när vi cyklade hem från skolan hehe

UWHRIUHWIR

Skola, daddy och nu har jag ätit tacos med Angelica. Vi ska snart bege oss till maxi då hon vill ha Ben and Jerrys (de enda två killarna som förstår sig på tjejer) Bjussar på en låt från filmen Honey och en låt som man bara vill dansa till så fort man hör den!!!

MANNEN

Lät Angelica vinna en gång på 21an, och så satte jag en 3poängare (hur grym är jag inte då?). Orkar inte lägga in bilder i dag iheller så dom kommer väl när den nya jesus föds! Natttiii

Cheryl Cole-Fight for this love

WHATAYA WHANT FROM ME

Nu har vi precis invigt våren med lite grillning här hemma och suttit utomhus och käkat, gotte! Ska nog bege mig ut till basketplanen snart, var där minst en gång om dagen med Frida innan men nu var det ett tag sen och jag vet att planen saknar någon som kan äga röv på 21an.

Håller också på att fixa med bilderna så såsmåningom kommer dom väl upp ;)


RÄTT GOTT

Obesegrade

NOTHING YOU CAN COMPARE TO YOUR NEIGHBOURHOOD HOE

Tisdag: Var som sagt och kollade när Helsingborg FC City spelade, fotograferade lite, sen stack jag och Linnea hem till moi och mös.

Yesterday: Var i skolan, fick sluta tidigare så jag promenerade hem, var inom Dalhemsskolan och hämtade min lillebror. Senare cyklade jag och Angelica ner till gröningen (henne cykel är sämst så ni vet) och umgicks med lite folk eftersom Hanna fyllde år (grattis!!). Träffade nya roliga människor som jag spelade fotboll med (samt granne Pierre och Numerasnällblatte93)
Cyklade hem sen när det började bli kallt och jävligt och så mötte vi upp min gamla dagispolare Krille Bagge på Dalhem för att ta igen lite, det var juuuu ett tag sedan!

BILDER KOMMER SENARE NÄR JAG KOMMER HEM FRÅN SKOLAN! najs bajs


JUST WALK OUT THE DOOR, BEFORE I ADORE, THAT PRETTY FACE OF YOURS, AND IM SURE, I'VE HEARD IT BEFORE

Sitter och har datorkunskap. Ska snart ut och filma temat ''närhet'' med Uttern..Frågan är om vi gillar det eller om vi gör det för att vara coola?

Hahaahhhaehehehehehehehehe, nu drar vi va?! Komsi Uttri så sprider vi lite närhet i staden vår


,

Hey kvinnor och män, välkomna till en underbar dag! Först skolan där vi kunde äta ute på grund av vädret, sen kunde vi läsa ute på engelskan på grund av vädret, askalas.

Efter skolan så stack jag till Dalhemskolan och mötte upp Frida där. Vi hängde på lärarrummet ett tag med våra saknade älskade lärare och drack kolsyrat vatten ur en maskin, trevligt.

Nu kommer Linnea till mig så vi kan dra till Norvalla och kolla Tulles match ;) Gotta ruuuun


I CAN MAKE YOUR BED ROCK

Bra dag. Orkar inte skriva mer än så haha, nu ska jag sova

STOP CALLING STOP CALLING I DON'T WANNA TALK ANYMORE

Godkväll damer och herrar!

Gårdagen såg ungerfär ut såhär:
Vaknade
Promenerade bort till aktiverum med Sture och solade
Placerade mig i soffan och kollade på Bois-Degerfors (Är ju definitivt inte boisare, men Mr Larssons första match som tränare så var lite tvungen, grattis till vinsten hehe)
Anders, Annika, Viktor och Elin hälsade på
Åkte hem till Evelina (där Casse också var)
Thaimat från Ringstorp
Evelina tappade en vinägerflaska rätt ner i golvet
En glasskärva åkte rätt in i min tå
Blödde
Skulle gå i från köket
Ttrampade på en glasskärva
Försökte få ur den utan något vidare bra resultat
Stack till maxi och handlade film
Hem till Sjöstrand igen
Kollade El Clasico
Skrek
Barca vann
Kollade på filmen vi köpte
Helena kom hem
Skulle ta ut cyklarna
En jävla ryss stod vid andra sidan dörren när vi skulle ut och skrämde oss
Mitt hjärta stannade
Vi cyklade till Maria Park/Pålsjö (vid Henkes hus hoho) halv tre på natten för att hämta cigg till Helena i kolonin
Cyklade hem lika snabbt som dit
Helena opererade mig
Lärde Helena göra ljud med läpparna
Somnade alldeles för sent

Den här dagen såg ungefär utsåhär:

Vaknade
Åt frukost
Skulle kolla Camp Rock
Somnade om på soffan till klockan 4(!!)
Tror att Evelina njöt av att hon kunde sitta vid datorn ostört så länge eftersom hon inte väckte mig
Mamma kom och hämtade mig
Mormor och morfar var på besök
Och sen dess har jag inte gjort ett skit, haha antar att det är vad söndagar är till för.
Nu ska jag duscha och imorgon är det skola! Framkalla bilder på foto, det gillar vi!

Lilla Elin, haha Angelica ''När börjar du på skolen?''



PLEASE DON'T WASTE MY TIME TIME TIME


WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄZÄ

Nyss hemkommen och är trött som ett as. Först fest hos Hanna sen hos Nenad. Avslutade på Stattena för att folket var hungriga. Självfallet så tog jag Fridas oöppnade curry-dip förpackning och sa att jag ville spränga den som en finne. Jag gjorde som jag ville och det hela slutade med att jag hade curry i håret och på kläderna, mys!!

Nu ska jag fantamig sova, gott!!!!!

P.S HATAR RUDE BOY MED RIHANNA! BARA FÖR DET SKA DEN KOMMA ÖVERALLT. ANGELICA SPELADE SÖNDER DEN HOS HANNA OCH HOS NENAD SPELADE DE OCKSÅ DEN 15758 GÅNGER. SOM AVSLUTNING KOM DEN PÅ DONKEN OCKSÅ. TROR JAG SMÄLLER AV D.S


NOW ROMEO AND JULIET BET THEY NEVER FELT LIKE WE FELT

Sitter och målar naglarna i skrivande stund, lite svår kombination men det fungerar utomordentligt!
Letade efter människa innan att åka till staden med, sen ringde Angelica och frågade om jag ville med henne ner så det passade perfa. Fick med mig hem 2 skor with klack samt ''den lilla svarta'', hoho.

Ska sminka mig klart nu sen ska jag ha sälle med Sture bort till Dalhem.
Justja! Måste berätta att när jag och Angelica gick hem från maxi tidigare så kom en Pitbull, utan koppel och utan ägare. Så jag kallade på den och den sprang rakt imot Angelica, haha gissa om hon blev rädd. Sen så sprang den över vägen och satte sig vid 7-11 och sket. Vi tänkte att vi borde kanske hålla den tills ägaren kom så jag skulle springa över vägen bland alla bilarna och när jag var på mitten sprang hundjävlen tillbaka. Haha fick panik och sen bara stack den. Riktigt jävla störigt att inte veta vart den är nu haha, den har säkert blivit påkörd så jävla galen den var :(

IIIIIIINNN NEEEEWWW YYAAARRRK

Hej människor.
Är hemcyklad nyss från skolan där jag gjorde mediekunskapsprovet, fick VG! hehe


I onsdags firade vi Angelicas födelsedag med att grilla och sådant i Kojak. Mycket angenämt.
United åkte ur CL, surt. Men vad gör det om hundra år?
Åkte sen hem med Fradde och den andra Anna'n =)

Gårdagen börjades med att redigera bilder på Fotolektionen i 4 timmar. Trevlans. Sedan var det Svenska och Engelska, Eric skrämde skiten ur mig, jag ska hämnas. Efter skolan stack jag till kulturpunkten på Dalhem, träffade Emely där så vi lånade förstärkare av Helsingborgshem som vi tänkte använda ikväll, hehe!!
Sedan gick vi till lokalen med förstärkare och grejer, Emely råkade röra dörren till kopieringsrummet så att larmet gick, haha. Drog hem till Hanna sen en lite stund och umgicks ;) update: var ju med melinda sen också haha

Ikväll blir det att jag går på fest, på Dalhem. Naice. Bilder från resterande dagar kommer väl kanske så småningom.. när jag orka sätta mig vid den stationära datorn såattsäga, FYI så hatar jag att lägga in bilder på laptop.


HEY YOU GIRL

Håller på att städa så jag har öppnat fönsterna och startat musiken som är på en någerlunda hög volym. Inte första gången jag får upp en sån här ruta på msn då av min granne, hahaha

HA DEN ÄRAN PÅ BEMÄRKELSEDAGEN SNUTTAN


KING LIONEL

Arse Wenger och grabbarna (samt Alex Meigård)
jag säger bara: HAHAHAH, vi har Leo Messi, vem har ni?! 4-1

OLIVER PRODUCTIONS PRESENTERAR: SHOULD I STAY OR SHOULD I GO


IF YOU THINK YOU GOT IT LIKE THAT, FIND SOMEBODY BETTER

Slänger in lite bilder från påskafton och från skolan idag. Ska iväg senare med Mel och fotografera killarna i Helsingborg City FC, hehe sköj.


Rasse

Evelina

Hahahahaha Linnea

Helena, eller Halajna som Oliver säger ;)

Josse

Helena och Eve när vi letade efter påskägg haha

Matilda och Mosis

Moa och Lennarts fläkt

Direktimporterad från Stieg Larsson- trilogin. Våran alldeles egna Lisbeth Salander

Söta.......

1. Anton skrattar

2. Anton upptäcker att man ser honom skratta

3. Han vill inte att man ska se när han skrattar

4. Han lackar

5. ''Ååååhhh'' (Kan bara sägas på Anton-viset)

6. Han avslutar med att backa några steg (som alltid när han blir lack) hahaha

Hagge påväg hemmmmm

ALL I GOT IS FOUR MINUTES

Melinda, Mezo, Gå till kören, Ingen körledare, Gå hem med Ida och HavreSchade, Cougar Town, Nu ska jag sova.

Imorgon är det skola igen, rätt skönt ändå. Hehe får iallafall träffa alla söta människor igen. Onsdag kommer bli en awesome kväll

.



D TO THE Ö TO THE R


Cops patrolin, and now they done stop me, And i get locked up

Fredag: Var med Sture och Angelica, blev snead på knutpunkten av Marina för hon inte kände igen mig, haha askul.
Lördag: Påskfirande med familjen Sjöstrand, sen sov jag hos Angelica =P
Söndag: Legat kvar i sängen till klockan fyra. Dom har haft ''X-effect'' marathon på MTV hehe
Ikväll ska jag väl antingen hitta på någonting med Hagman och Melinda eller röka VP hos Phille ;)

Bilder kommer senare när jag orkar hehe

reach the city steps tonight, following the power lines

Jordgubbar, Pippi Långstrump på rymmen och Miike Snow. Fredagsmorgonen hade inte kunnat bli bättre. Ska nog hem till min far idag och hälsa på sedan vet jag inte vad som händer. Imorgon är det påskafton, Evelina's family kommer hit. Awesome.



Bara så du vet så kommer ditt påskägg ligga på Drottninghög när vi andra hittar våra i trädgården, haha hoppas det är svårt nog för dig :D:D:D:D


APRIL APRIL

Hahaaha har ni läst Kissies inlägg om ''hennes analblekning?''. Själv skrattade jag så jag höll på att dö, haha.

''+ Mitt anus blev verkligen jättefint och ljust! Tog medium på blekningen, första gången så.. =)

En analblekning kostar ca 600 kr, men som sagt får alla mina bloggläsare 10 % rabatt när ni säger mitt namn hos “fashion-under” i Uppsala! Perfekt om ni vill piffa till anuset som idolen Kissie nu har gjort..''

i'm not gonna let you down, i'm not gonna mess around

Kass dag, vädret bara jävlas med en hela tiden så man blir så jävla deppig. Har inte gjort ett skit i dag mer än att kolla på vänner och druckit färskpressad apelsinjuice. Blir nog ett par avsnitt Cougar Town nu och sen ska jag väl fortsätta med att göra ingenting.

Igår kväll var i allafall en bra kväll. Innan emofesten satt vi på en bänk i Ödåkra och snackade med ett par nattvandrare i cirkus en timme. Dom var inte bara ett par nattvandrare, utan även ett par förövrigt. Riktiga pärlor, sådana människor gillas. Inte för att dom nattvandrar utan för deras underbara personligheter. Hehe.

(P.s Moa!! Du kan ju inte börja morgonen med att smsa att Britney har dött? Förstår du hur länge jag låg kvar i sängen imorse och tänkte djupa tankar? Haha inte självmord då alltså utan ... ja jag vet inte hur jag ska formulera mig, men you get it hahaha! D.s)

Melinda har tydligen skrattat för sig själv högt när jag gick på att Rosanna driver falsksanning, duh. Jag är en dum sill och alla kan lura mig vart dom vill!

Till någonting helt annat måste jag bara berätta att min favorithund flyttar hem snart, han blev inte vår iallafall. Och jag kommer sakna det lilla livet. Chico. Chici Chicilito. MC Chicko. Chico Nuggets. Kär hund har många namn.


RSS 2.0