Sitter på stadsbiblioteket och pluggar med...

img_0141 (MMS)

Sitter på stadsbiblioteket och pluggar med angelica


Köpte världens finaste tröja igår <3

img_0135 (MMS)

Köpte världens finaste tröja igår <3


Sitter i soffan med familjen och kollar på...

img_0128 (MMS)

Sitter i soffan med familjen och kollar på en film om grizzly-björnar, jätte nice, dom är så söta hehe. Igår var vi hos måns (även kallad mops) på fest, haha det var trevligt! Nu ska jag promenare bort till dalhem med broder daniel i hörlurarna (en av deras låtar är på min top tio lista av världens bästa låtar ever) och träffa Melle där. :)


Sitter på väla, visar vad jag handlat sen ...

img_0121 (MMS)

Sitter på väla, visar vad jag handlat sen hoho


OOOH SWEET LOVE OF MINE

I skrivande stund sitter jag på nedervåningen med datorn inkopplad i sorroundsystemet för att kunna spela Guns n Roses lite högre. Melinda har beräknat ut att hon ska sminka sig i 10 minuter, fixa håret i 5 minuter och sedan klä på sig, efter det ska vi åka till väla. Fick pengar av min kära far i går (tack igen hihi) och då undrar jag..varför spara när man kan slösa?

Ikväll ska jag passa min lillebror. Carolina och Elvira kommer hit och gör mig sällskap, får se om jag orkar bara, är jävliiiiiiigt förkyld! Hade iallafall en trevlig kväll i går, är ni på Mezo borde ni definitivt smaka deras smoothie. Värd vart enda litet öre.

Har varit och fikat på mezo med linnea, f...

img_6807 (MMS)

Har varit och fikat på mezo med linnea, felicia, murre och david. Jovana och hennes kompis var också där så ett tag satt jag med dom hehe. Nu ska jag snacka klart med Alice och Carro och sen hem och sova..är sjukt trött


IF I SHOULD DIE BEFORE I WAKE, IT'S CAUSE YOU TOOK MY BEATH AWAY. LOSING YOU IS LIKE LIVING IN A WORLD WITH NO AIR


Ska hem till min pappa nu med min syster. Det var länge sen jag träffade honom så det ska bli skojsigt. Här kommer lite egobilder jag tog i väntan på min sega syster!!

Är utanför Almir nu=framme om 2 sek

img_0104 (MMS)

Är utanför Almir nu=framme om 2 sek


Påväg till sture och ska plugga...i trätof...

img_0103 (MMS)

Påväg till sture och ska plugga...i trätofflor :)


Står vid dunkers o kollar på alla som ska ...

img_0101 (MMS)

Står vid dunkers o kollar på alla som ska balas. Här är jettteee mycket folk och man träffar asmycket folk man känner. NICE!!


VAD ÄR EN BAL PÅ SLOTTET?

Kände på mig redan förra veckan att jag skulle bli sjuk och i förrgår trädde min förkylning fram. Igår blev den lite värre och när jag vaknade i morse var den oslagbar. Så jag stannade hemma från skolan idag för att kunna vila upp mig lite hehe. Måste till skolan imorgon för att gå på skapande verksamhet, annars dödar Christel mig...Marina och Frida vet vilket temprament hon kan ha haha :D

Nu sitter jag och pumpar musik för mamma, Sara och Kitty. Min syster ska till balen så hon är ju redigt snygg idag, tur för henne då hennes läppglans hon köpte i går kostade över 300(!) spänn.
Snart kommer Angelica och sen ska vi åka ner till stan för att kolla på alla människor. Ska även möta Frida där och kolla på den andra Annan, hehe.

ONCE A FAILURE, ALWAYS A RETARD

Imorgon klockan tio skulle jag egentligen befunnit mig i Hässleholm, närmare bestämt på S!esta. My fixade ett sista minuten funktionärsjobb till mig, men det kändes inte så värst skoj att åka själv :(. Största anledningen till att åka Siesta var såklart Johnossi men......
.....jag och Melinda har fått jobb på Tivolirock i Kristianstad som är en heldag med musik under Kristianstadsdagarna. Bland annat The Ark, Timo Räisänen, Ola Joyce and *trumvirvel* JOHNOSSI!! medverkar. Är asglad!! :D På Onsdag ska vi korsa Skåne och åka till Kristianstad för att gå på ett möte.
Nu ska jag fortsätta vara glad och äntligen fixa ögonbrynen. Dom ska noppas och färgas!

S-O-M-M-A-R-P-L-Å-G-A!
Asnice att pumpa dennna på högsta volym en sommarkväll and dance like there's no tomorrow

IM YOUR BIGGEST FAN

Tja blöggeen! Idag hade vi inga lektioner på eftermiddagen=Sätta sig i det underbara vädret på Gröningen med Melinda, Jack, Eric och Johnny. Vi smaskade på jordgubbar, ananas, kanelbullar, god dricka och så spelade killarna lite gitarr hehe. ''LÄR JOHNNY SPELA GITARR ISTÄLLET!!''

Kan tillägga att jag var duktig i går och lagade mat till familjen. Det blev Champinjonsoppa som jag hittade här (det vita är länken). Precis när maten var klar så åkte mamma och halvpappa och åt på restaurang istället, och min lillebror ville inte ha. Tacksam familj hahaha.

Nu ska jag följa med min mamma och handla, sen ska jag råplugga, vilket aldrig kommer hända..men det behövs, så jag får väl ta tummen ur rövvvaa

Bild på mitt nya hår hehe


Sitter ute i solen utanför skolan med jont...

img_0080 (MMS)

Sitter ute i solen utanför skolan med jonte och tuppen :D


Vi hänger marina på engelskan

img_0058 (MMS)

Vi hänger marina på engelskan


Ska sparkcykla hem från hagman nu

img_0056 (MMS)

Ska sparkcykla hem från hagman nu


Sitter på drottninghög och käkar goa gubbar

img_0055 (MMS)

Sitter på drottninghög och käkar goa gubbar


PICTURES PART TWO


PICTURES PART ONE

Här är lite bilder från förra veckan. På bilderna ser ni: Marina i skolan, Eckhausen i skolan, Angelicas hemmagjorda smörgåstårta, Gustav och Johnny på expon, Ett utskrivet fotografi på Frida, Frida i sitt kök samt Emelie och Almir när vi var ute någon kväll.

Angående den utskrivna bilden på Frida, så hade jag jättetråkigt natten innan hennes födelsedag. Jag kunde verkligen inte sova så vid 2 tiden smög jag ut med fotot och la det på deras räcke vid huset, så att hon kunde få det när hon vaknade hohoh. Jag vet, jag är rätt gullig!!


Every time I run somehow love is faster

Har blivit mycket mobiluppladdningar dom sista dagarna, men jag har inte haft någon ork att sätta mig vid datorn och skriva, hehe. Nu sitter jag här i allafall, så jag tänkte fixa lite med bilder och sedan lägga in.
Angelica spelade i sönder en låt under hela gårkvällen som hon hade hittat, ni får ta och lyssna på den så länge. Hon spelade den så många gånger att den blev bra


Precis när jag skulle gå in genom ytterdör...

img_0051 (MMS)

Precis när jag skulle gå in genom ytterdörren var resten av familjen påväg att sätta sig i bilen för att köra och äta glass. Så nu sitter vi på sofiero vid soferiokiosken, mys


Sov hos angelicas syster igår, är påväg he...

img_0048 (MMS)

Sov hos angelicas syster igår, är påväg hem nu :)


Precis kollat klart på djävulen bär prada....

img_0046 (MMS)

Precis kollat klart på djävulen bär prada. Nu=sova. är så jävla trött


Precis kollat klart på djävulen bär prada....

img_0046 (MMS)

Precis kollat klart på djävulen bär prada. Nu=sova. är så jävla trött


Smakar dom nya chipsen. Helt ok snygga

img_0044 (MMS)

Smakar dom nya chipsen. Helt ok snygga


Påväg till maxi och handla gottesaker infö...

img_0043 (MMS)

Påväg till maxi och handla gottesaker inför kvällen. Film, mys och kalla breezer hos tanja


Är på den bästa platsen på jorden

img_0034 (MMS)

Är på den bästa platsen på jorden


Sitter och väntar på bussen, på väla. Ska ...

img_0033 (MMS)

Sitter och väntar på bussen, på väla. Ska direkt till olympia nu och kollar när hif krossar halmstad!!


Hola! Har varken tid eller ork att sätta m...

img_0032 (MMS)

Hola! Har varken tid eller ork att sätta mig vid en riktig dator så jag tänkte berätta lite om gårdagen via iPhonen istället.  Vid fyra tiden stack jag, hagman och melinda till maxi och handlade grillar, korv, ketchup, mashmellows etc. Så att vi skulle kunna grilla. På maxi hittade jag även min mamma som inte kände igen min (måste varit hårfärgen, fast hon sett mig hemma innan haha). Vid 5 mötte vi upp oskar på knutpunkten och så hoppade vi på båten. Strosade runt lite på danmarks gator (precis som blondinbella, läste att hon strosade runt i köpenhamn, så strosa runt är nog det rätta ordet hahah jaja jg bara babblar) vi köpte i allafall  lite god dricka och sen tog vi oss till kronborgs slott (hagman hade tagit med sin sparkcykel så han sparkcyklade). IALLAFALL så satt vi där ett bra tag och hade skitkul (jim i fågelform säger jag bara haha). När det började bli småkyligt fast ändå inte kallt så drog vi hem. Mötte angelica och sture i kojak och gick till hålan och tjuvbadade... Asskönt!! Aleksandra och paulina var även där hehe (och emelie nordgren fast med annat sällskap). Efter en stund kom nattvandrare och bad oss dra så det gjorde vi, hoho.  Bussen som skulle gått e n minut tidigare än vad klockan var, hade vi inte sett och eftersom vi helt random skulle ner i stan så skulle vi försöka hinna med den, då bussarna bara går en gång i halvtimmen. Vi SPRANG från badet enda till maxi och hann ändå med bussen vilket är sjukt starkt jobbat då det är väldigt långt haha.     Det hände inte så mycket mer så nu beslutar jag mig för att sluta skriva :) ska bege mig till väla och sen är det sista hif matchen innan VM uppehållet, sjult sorligt. Pusssissar


Im on a boat motherfucker

img_0031 (MMS)

Im on a boat motherfucker


Avslutar med frapino på espresso house! Ha...

img_0015 (MMS)

Avslutar med frapino på espresso house! Har köpt en tröja och brun hårfärg...undrar hur det kommer gå....


Sitter på ebbas fik och äter en varm macka

img_0013 (MMS)

Sitter på ebbas fik och äter en varm macka


Hittade en snygging i en bok på maxi :):):...

img_0007 (MMS)

Hittade en snygging i en bok på maxi :):):):):):):):)


3dje dagen med smörgåstårta nu......kröker...

img_0006 (MMS)

3dje dagen med smörgåstårta nu......kröker snart


(mobilblogg) Ligger och kollar på My super...

img_6807 (MMS)

(mobilblogg) Ligger och kollar på My super sweet  16..om en timme kommer mormor och morfar och ska fira min födelsedag. Jag har önskat mig en sånt dinosaurie-ägg man lägger i vatten och efter någon dag så kläcks ägget och en liten dinosaurie kommer ut, så småningom så växer Dinosaurien och blir stor...hahah, rätt töntigt, jag vet!


STOCKHOLM SHOPPING

Grått linne från Zara 245:-
Olivgrön blus från Salt Stockholm 125:-
Cheap Monday Linne från Weekday 180:-
Svarta Jeans från Gina Tricot 499:-
Pistolboots från Scorett 1199:-
Grå-lila tröja från New Yorker 99:-
Ringar från en smyckesbutik 248:-
Ensam ring från HM 30:-



GENOM MÄLARENS KÄRLEK TILL HAVET, EN BLANDNING AV SÖTT OCH SALT

Onsdag: Anlände i Stockholm vid 2 tiden på natten, somnade nästan direkt.
Torsdag: Åkte ut till Kista med min mor och handlade lite i Kistas nya galleria..''liten''. Resten av dagen spenderades med/hos familjen Pernemar.
Fredag: Heldag på stan med morsan, shoppade, åt på tacobar, såg Peter från Paradise Hotel(snygging) och sen avslutade vi med skoskav och ett besök på Thank God It's Friday's uteservering.
Lördag: Åkte ut till Vallentuna för ett besök hos familjen Vacchi. 25(!!) grader hade vi och på kvällen så tog jag pendlen till andra sidan Stockholm för att möta upp Jonte och hans kompisar. Tillslut så hamnade jag rätt och vi satte oss på en klippa vid Mälaren, och grillade. Mys! Senare tog vi tunnelbanan till Vällingby och därefter taxi hem till Jonte. Övernattade där och på morgonen dagen efter så kom familjen och hämtade mig, så att vi kunde åka från Stockholm, hem.



I WANNA BE A MAN, A MAN FROM KINGSTON TOWN

Precis kommit hem från skolan, hade precis gjort lite lunch, men sen pratade jag med Frida i telefonen och blev hembjuden till henne. Så nu drar jag dit och direkt efter det så åker jag till Olympia då det vankas 75års kalas med smörgåstårta (idag igen) och sen kommer jag antagligen att skriva många inlägg senare i kväll om den närmaste veckan, hoho.

Här vet ni iallafall vad jag gjorde i natt vid 1-2 tiden... :D

DONT CALL MY NAME, ALEJANDRO

Tjolahopp!
Har nyss kommit hem från skolan där vi hade expo. Det är så jävla drygt men ändå soft!
Efter expon åkte jag ner till stan med Amanda Blennow (finns för många Amandor i MP1-klasserna) Emma LO (finns för många Emmor också) och Cajjo. Nu är jag somsagt nyss hemkommen och snart så ska jag bege mig hem till Angelica. Hennes bror fyller tjugo så vi ska fira honom med smörgåstårta, hoho.

TONIGHT IM NOT TAKIN NO CALLS CUZ ILL BE DANCIN

Bortsett från att jag suttit i en bil i cirkus 6 timmar idag från Stockholm så har min födelsedag varit super. När vi kom hem så kom Angelica hit och åt middag med familjen samt åt tårta. Nu har jag tankar på att gå och lägga mig för det behövs veeeeeeeerkligen.

Dagens + Barca vann la liga!!!!!!! Visca Barca, Visca Catalunya
Dagens - HIF tappade nollan och förlorade sin första match. Men vad gör det om hundra år? Vi taggar match på Lördag istället. Krossa Halmstad!!

I TELL MY LOVE THAT I'M LEAVING, FOR THE SUN

Städat? Check
Packat? Check
Bränt musik till bilresan? Check
Laddat kameran? Check

Så nu är jag officielt redo att åka till den kungliga huvudstaden ;) Ska bli skoj!!
Blir bara jag, mor och bror som åker och sen på fredag så flyger Mats upp istället, eftersom han ska jobba. Skönt.

I'M TALKING ABOUT THE RISING GIRL

Jag har städat, handlat med mor och bror, solat, varit hos Jovana och lämnat en hatt (Hej Jojja, vet att du ser detta!! hihi) Egentligen borde jag ha packat också, men det fixar jag i morgon istället. Nu tänkte jag nu åka vidare till North Carolina och hälsa på mina vänner i One Tree Hill för att se vad dom har för sig denna veckan. En ny psyko-bitch har anlänt till Tree Hill, så det blir nog spännande.

Nationella i morgon, jag avlider.

VI ÄR PÅ VÄG MOT ETT SM-GULD

Okej, vi kör på ett inlägg till när jag ändå leker rutinerad blogginlägg-skrivare!!
Nu är det så att HIF har vunnit.....IGEN! Haha ååååååh, så jävla sjukt nice!!! SERIE, SERIE, SERIE, SERIELEDARE!!
De har spelat två matcher lika och resten har de vunnit, hur gött?



BREAK THE ICE

Facebook blir bara roligare för varje dag...haha..bilderna nedan är jag om två år :D

SORRY SEEMS TO BE THE HARDEST WORD

Bruce Springsteen t-shirt 179;-
Jimi Hendrix t-shirt 179;-
Alla väskor 249;-
Keps, finns även andra band 120;-

Det är fan tur att jag hittade denna sidan samma vecka som min födelsedag!! Vet iallafall att den första t-shirten ska jag ha, billig och fin, hehe.

MOHOHO

Har varit i skolan, stannade kvar lite extra på expon (och fick beröm) med Blennow och promenerade sen hem från skolan med Gustav.
Nu sitter jag i soffan och kollar på förkväll där Blondinbella är med, rätt skoj att kolla, hoho.
Jag har även glömt att berätta, att jag fick MVG i Foto A! nice som sören

THE POWER OF LOVE

Knäppt hahaha

THANK GOD ITS FRIDAY


FAVORITE GIRL

Blev tyvärr ingen Jovana igår. Jag, mor, Angelica, min bror och Angelicas systers hund drog istället till maxi och inhandlade grönsaker och dipp. Sen lämnade vi av mor och bror hemma hos mig och stack hem till Tanja, Angelicas syster. Så mös vi till Britney Spears Crossroads och även Emelie kom och joinade oss.

Nu ska vi (the family) bege oss till Ramlösa och hem till Anders och Annika. Dom har nyss fått kise-bebisar så min lillebror ska få välja ut en egen lite kattunge....haha när vi var små fick vi knappt en hamster...

Har tyvärr inga bilder att bjuda på. Ligger i min säng med laptopen och skriver och alla mina bilder ligger på den stationära datorn. Hade nog inte hunnit ändå, dags att göra sig i ordning! Puss

HJÄRTAT STANNAR, FAN VAD SKA JAG TA MIG TILL?

Hej människor. Blev en fikakväll igår på mezo som utvecklades till att vi drog till Ramlösa på fest. Ramlösa-killarna hade fixat en lokal så det var där vi höll till, hoho. Sedan drog alla människor ner till donken och satt och chillade och någon timme senare blev vi upphämtade av Fratte som körde oss hem till Linnea.
Somnade gott sen i Linneas säng, och smög i väg i morse när hon fortfarande sov, hehe. Sen dess att jag kom hem så har vi haft gäster, eftersom Mats fyller 49 idag, hoho grattis styvfar.

Nu är det i allafall dags att rycka upp sig, ska träffa Jovana ikväll. Vet inte vad vi ska hitta på än, men classmate Emelie har fest så vi kanske drar dit eller så hittar vi på någonting annat skojsigt. 2006 när vi var i princip varje dag, så brukade vi alltid möta upp Eleonor Thunström, Josefine Johansson och Anita (behövs inte ett efternamn, finns bara en Anita liksom haha) och käka pommes på Västra Bergas pizzeria. Vi kör kanske på reounion idag. Dock utan Västra Bergas pizzeria som stängt ner, och dock utan de andra tre tjejerna, haha.

Ja somsagt...rycka upp sig!
Bilder från gårdagen finns på facebook om ni inte orkar vänta tills jag lagt upp dom här, sålänge bjuds det på en egobild samt tre bilder på mig och havreSchade från Valborg :D

CRACK A BOTTLE

Började dagen med expo, hade väldigt trevligt med tjejerna från B-klassen. ''Var är Emma? Hon är nog och bajsar. Lämnar ungarna i poolen'' Hahaha. Hela eftermiddagen kollade vi på Remember the titans, skrek på Felix för många gånger och fotograferade Marina när hon somnade. Efter skolan så var jag inne hos Frida en liten stund. Finns inga ord för hur snyggt det har blivit när de har byggt ut sitt vardagsrum samt gjort om helt. Nu är jag nyss hemkommen från HIF med grabbarna. Det vill säga: Gustav, Eric och Rasse (samt Rasses flickvän respektive kompisar)

Ojoj, hade glömt att publicera detta i torsdags haha

SMILING NEXT TO OPRAH AND THE QUEEN

Ska gå till bussen nu och sen möta upp tjejerna på Mezo så jag har lite bråttom, hehe.



I HAVE CLIMBED HIGHEST MOUNTAIN, I HAVE RUN THROUGH THE FIELDS, ONLY TO BE WITH YOU


+ Skolan
+ Målade på min målning
+ Åkte hem
+ Somnade
+ Sov
+ Ska göra mig i ordning
+ Fika på mezo med Linnea, Amelia och Felicia. Kanske bara Amelia

I vilket fall som helt är Amelia helt random. Hon skriver till mig att hon är fikasugen och att hon vill fika för att hon velat det länge. Visst, helt normalt..OM man inte har föräldrar som äger ett konditori där man till och med jobbar själv. Haha så jävla störd unge

Bild 1,2,3:Underbart
Bild 4: Gustav gör sig redo för hemfärd
Bild 5: Träffade min granne hem på bussen hem från Olympia, så vi hade följes(som My säger) hem
Bild 6,7: I matan med Uttern och världens torraste Stephanie, hahaha människan är ju helt sjuk :D
Bild 8: Frida chillar i arenan
Bild 9: Marina chillade lite extra
Bild 10, 11,12: Ellinor, Uttern, Eric och Gutte
Bild 13,14: Moa poserar som bara den
Bild 15: Louise chillar på livet som vanligt med en bög i knäet
Bild 16: Alla andra har chillat, men här har vi den ultimata chillaren, Emilio!!
Bild 17: Josefine på bussen hem från HIF, dog av linserna, haha så jävla ballt det såg ut

HAVE YOU HEARD THE NEWS TODAY, IM LEAVING TOWN

Nu ska jag bege mig till skolan och ha expo, ikväll är det HIF-Örebro och om en vecka åker jag till Stockholm!!!!! kommer ble sketnice


SOMEWHERE BETWEEN CHER AND JAMES DEAN IS FINE FOR ME

Nu har jag varit och solat, bloggat rätt bra idag, duschat och nu fattas bara att jag ska skriva om skyltfönster sedan är jag redo för sängen! Jag var bombsäker innan idag när jag hittade Monday Morning att den skulle spelas hela kvällen, men då kom en ny spotify reklam med låten Billionaire som var tusen gånger bättre. (det vita är en låttext med en länk direkt till spotify haha). Det är Travis McCoy som sjunger, även känd som sångare i Gym Class Heroes samt pojkvän till Katy Perry. JAJA! men nu ska jag dra mig härifrån, tjarååå


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR ALEKS FÖDELSEDAG

Det finns 4 polacker som sitter lite extra närma hjärtat. Vi har Aleksandra, Paulina, Carolina Bengtsson och Adam Kislovski från Eva och Adam. Idag är det ingen mindre än Aleksandras födelsedag!! Så grattis på födelsedagen darling, hoppas du har haft en bra dag, för det är du värd :)

THAT MAKES YOU WONDER HOW MANY HAVE PICTURES OF YOU


I LEFT MY HEAD AND MY HEART ON THE DANCEFLOOR

Åkte ner till Jailbird igår och köpte min älskade t-shirt, sedan hämtade jag ut min glass som jag och 3000 andra i Sverige fick gratis utav Seven Eleven!

Skola idag, efter så drog jag ner till stan all by myself för att fixa med Expo-läxan. Det var sjukt mycket folk inne på Gina Tricot vilket berodde på att de flesta vårkläderna reades ut för 19-29kronor!! Hitta två saker som mor fick komma ner och betala till mig, hehe. Nu håller familjen på att grilla, sen lutar det åt att jag sticker och solar. Efter det så luktar det lite plugg, måste fortsätta på expon samt skriva en svenskauppgift.

Hörde nyss en ny låt på spotifyreklamen, jättebra faktiskt:


I GOT GUNS FOR THE SNITCHES AND ROSES FOR THE BITCHES

Har nyss kommit hem från skolan där dom bjöd på nationella i Engelska, vilket sög. Sedan hade jag skapande verksamhet då jag fortsatte jobba på min målning, åt med Emilio the jedi pimp och sen fick vi sluta. Nu är jag hemma en snabb runda (klockan slog precis 13.37) och jag ska tillbaka till skolan. Mel ska gå på ett möte och sedan ska vi ner till stan en runda.

Tänkte köpa mig en ny stalker t-shirt, blir antagligen Misfits eller Guns and Roses. Dom svarta engelsk-talande snubbarna i butiken jag tänkte köpa stalkertröjan i, är bara för söta haha. Rätt läskiga dock. Vi var där igår också och kikade lite, haha tyvärr så skämde jag ut mig. Skulle impa med mina engelska-skills och prata tillbaka när han snackade, men istället säger jag helt fel och ni kan tro att jag blir mobbad av Melinda för det hela tiden, haha. Till och med när jag sitter ensam och tänker på det så kan jag inte sluta dra upp mungiporna och bjuda mig själv på ett skratt.

Nu är det iallafall dags att bege sig till Dalhem Centrum för att ta bussen. Hade jag haft någonting jag kunnat spela musik i hade jag i dag gått till bussen med Martin Stenmarck i ögonen. Var helt fast vid hans musik för några år sedan, såg och träffade honom när han spelade i Helsingborg 3 gånger, och nu när jag lyssnar igenom hans musik igen så är jag återigen fast. HEHE

Han ser ju inte dålig ut iheller precis ;)


AND I THOUGHT ''HELLO NEW SHOES, BYE BYE BLUES''

''I Put Some New Shoes On And Suddenly Everything Is Right.I Put Some New Shoes On And Everybody's Smiling.It's So Invitning.Short On Money But Long On Time.Slowly Strolling In The Sweet Sunshine.And I'm running Late.And I Don't Need An Excuse Cause I'm Wearing My Brand New Shoes''



IT'S LIKE TEN THOUSAND SPOONS AND ALL YOU NEED IS A KNIFE

Jag måste bara få säga att jag HATAR hörförståelse och jag HATAR läsförståelse, och inte minst när det är på engelska. Visst, jag förstår var dom säger i engelska filmer utan text och jag förstår när jag läser en engelsk bok, MEN nationella proven kan ta sig i anuset. Speciellt när dom är tidigt på morgonen och man inte orkar gå och lägga sig kvällen innan. Bufuckinghu!

Peace out a-town down, som Gustav hade sagt!

WE BUILT THIS CITY ON ROCK N ROLL

Sitter och spelar 80tals musik a lá Wham, Toto, The pointed sisters, Cyndi Lauper, Europe, Survivor samt Starship..vilket är väldans snajsigt!
HIF spelar just nu borta mot GAIS, på gamla Ullevi..hoppas såklart på vinst, men det fixar Pär och gänget :D
Nu=Möta upp Melinda i Kojak. Sen=Lägga upp alla bilder som tagits idag hehe

WORD UP

Såja! Nu är bilderna uppe som inte gått att ladda upp innan..dock är jag aslack då Goliath and the giants bilderna inte vill sammarbeta. Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig och gå upp tidigt till tandläkaren imorgon. Hejs!



CARRIED AWAY BY A MOONLIGHT SHADOW




HELGEN I BILDER
























RED RED WINE

Lördag: Åkte till Kvistofta kyrka och kollade när min kusin konfirmerades sedan därefter hem till min faster. Några timmar senare drog jag, mamma och Oliver, och åt på båtarna. Sen var jag bara hemma och degade, skulle egentligen med Angelica till Bagge men jag var helt slut hehe. Cyklade hem till Hagman i stället, utan förvarning och frågade om vi kunde umgås. Mel och Hag hade precis gjort tacos så jag blev bjuden på det, sen var vi ute i trädgården och spelade fotboll som vanligt, in igen och så dansade vi lite. Efter att ha fått tinitus av den höga musiken cyklade jag hem en sväng igen men det hände inte så mycket så jag tog en ananas och cyklade bort till Hagman igen haha. Det blev en TV-kväll som bestod av Nanny Diaries samt Villa Real-Barcelona. Sedan skrattade vi bara bort tiden tills jag cyklade hem igen, säger bara en sak Melinda: Gottesaker Hahahahahaha

Idag så traskade jag och Emelie bort till aktiverum och bättrade på brännan och sedan stack vi ner i stan och satte oss på en uteservering, mys.

CHILDREN OF THE NIGHT

Nu ska jag iväg och sola samt fika med Sture, skriver och förhoppningsvis lägger in bilder senare

''PLUUUDO''

Idag känner jag mig som Blondinbella och har gått upp klockan nio även om jag kom hem sent i natt. Hade en trevlig kväll här hemma i går med Josefine, Hanna, Frida, Hagman, Melinda och Oskar. Senare drog vi vidare till en fest hos någon snubbe som bodde vid Gröningen med en jävligt fin lägenhet, hoho. Skrattade i några timmar så att jag höll på att dö (vi hade skoj med andra ord) och sen så mötte jag upp Max och Shpres på knutpunkten för att äta pölse. Stötte på mer än halva Helsingborg där nere och sen åkte jag hem.

Nu är det konfirmationsdags hos min kusin vilket jag egentligen inte orkar, men vad gör man inte för släkten haha =D

RSS 2.0